Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Fotók, videók mobillal
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- VoLTE/VoWiFi
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
Új hozzászólás Aktív témák
-
euchi
aktív tag
„Te rossz dogmának tartod a Szentháromságot, mert nincs kifejtve. Én nem, mert az egész Bibliát áthatja, és logikailag megkerülhetetlen egy keresztény ember számára.”
Logikailag megkerülhetetlen egy keresztény számára? Tehát hívőként jutsz erre a „logikus” következtetésre, hogy 3=1?
Egy logikus következtetésnek szerintem hittől függetlenül kellene logikusnak lennie. 
„Felnőttként kellett elgondolkodnom azon pld, hogy Jézus hogyan lehet bűntelen, hogy hogyan képe az Atya elpusztítani egy teremtményét értem, milyen teremtény lehet alkalmas arra, hogy a világ bűneit hordozza... stb”
Szóval felnőttként, a józan eszeddel végiggondoltad? Akkor magyarázd el kérlek, hogy miféle áldozat az, amikor a föláldozott személy a terv részeként föltámad sértetlenül? Ha a gyereked kiszalad az autó elé, de te félrelököd és így téged gázolnak halálra, az szvsz áldozat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Mass Effect: Andromeda [Spoiler Alert!]
- Milyen autót vegyek?
- Spórolós topik
- Nintendo Switch
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic8 Lite / Honor Magic8 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 11 Pro 64GB 95% (3 hónap garancia)
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egy logikus következtetésnek szerintem hittől függetlenül kellene logikusnak lennie.