Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fulton
addikt
válasz
randras_83
üzenetére
Jáj
na mind1. Valamit majd kitalálok. Egyébként elég nehezen haladok ezekkel a komoly képekkel de kapisgálok valami elfogadhatót már. nem értem hogy tudnak olyan nyers képeket csinálni beállítom ugyanúgy a softbox ot és nekem a nyers kép nem épp olyan. De lehet sokat számít az is hogy van háttér, nekem az nincs még. Szerintetek mindegy milyen anyagot teszek háttérnek Vagy ezek a fotópapírok ezek ilyen speciális anyagból készülnek?
Bár látni is kéne a fényeket hogy hatnak, viszont per pil vakon lövök. Lábujjal oldom ki az önkioldót
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Haditechnika, harcászat
- Hálózati / IP kamera
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fotók, videók mobillal
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
na mind1. Valamit majd kitalálok. Egyébként elég nehezen haladok ezekkel a komoly képekkel de kapisgálok valami elfogadhatót már. nem értem hogy tudnak olyan nyers képeket csinálni beállítom ugyanúgy a softbox ot és nekem a nyers kép nem épp olyan. De lehet sokat számít az is hogy van háttér, nekem az nincs még. Szerintetek mindegy milyen anyagot teszek háttérnek Vagy ezek a fotópapírok ezek ilyen speciális anyagból készülnek?