Új hozzászólás Aktív témák
-
ServerWorks
aktív tag
válasz VladimirR #781 üzenetére
én aztán nem... csak ki adok bérbe gépeket, amit arra használ az illető amire akar
a másik amit irtál az hülyeség, tehát no comment
Szólásszabadság 2024: “A Politika témából a regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/1. és III 10/8. pontjának megsértése miatt. Semmi szükség rá, hogy felforgasd a topikot!“
-
whiskeys
őstag
-
-
lobo67
tag
válasz VladimirR #602 üzenetére
Úgy látom te tényleg sokat foglalkoztál már a témával, ha nem baj, lehet hogy később is még kérem a véleményedet.
Most valóban egy virtuális gépen megy 2G RAMmal, mert úgy gondoltam, hogy 4 felhasználóhoz ennek elégnek kellene lennie, és továbbra is szeretném ezt tartani (0.5G/user).
Azt valóban látom, hogy nem a flux a megoldás, csak azt nem értem hogy néhány szolgáltató hogy tud ezzel szolgáltatni?
Nem szép kifejezés, de valóban kísérleti nyúlnak használtam a jelentkezőket, és ha lesz vállalkozó továbbra is kísérletezek, mert viszont nem szeretnék pénzt szedni olyasmiért ami nem tuti. -
lobo67
tag
-
lobo67
tag
válasz VladimirR #597 üzenetére
Sajnos a teszt részben sikeres lett, rá kellett jönnöm, hogy így nem fog menni, más klienst kell keressek. Az újraindulás azért volt, mert reggelre megint megtelt a memória, újra kellett indítani az egészet.
Még valameddig hagyom így, de hamarosan jelentkezem valami más megoldással.
Addig is használjátok úgy, ahogy megy, köszönöm az eddigi segítséget, és számítok rátok később is. -
- = Zk = -
félisten
válasz VladimirR #568 üzenetére
szerk: mire felszenvedtem, meg minden, már nem ezek az eredmények
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
vonatos82
csendes tag
-
Fir3Fly
csendes tag
válasz VladimirR #454 üzenetére
VladimirR
Idézem:"webui nekem nem tetszett, valahogy alapból olyan idegen nekem a webuis téma..."
Nem szóltam le a webui-t!
Engedtessék meg!
Ez nekem az egyéni véleményem, a hozzá való viszonyulásom.nfsu17 és mindenki
Ezeket a szolgáltató nem engedi egyénileg beállítani?
Főleg egy egy olyan szolgáltató aki távoli asztalos kapcsolódást is engedélyez.Általában mennyire van lekorlátozva a felhasználó ezt tuti minden erővel, pixelenként 3 testőrrel védik, vagy hogy pontosabban fogalmazzak az torrent kliens?
[ Szerkesztve ]
-
VladimirR
nagyúr
válasz VladimirR #445 üzenetére
amugy csak a te kedvedert megneztem, az alabbi orszagokban osztanak ki a 172/8 tartomanybol
United Kingdom
United States
France
Germany
Vietnam
Argentina
Australiaha azt mondod, hogy ez mind egy szervezet kezeben van (nem szamitva az iana-t), megeszem a kalapom
p.s.: a maxmind adatbazisat hasznaltam, lehet, hogy nem 100%-ig pontos
[ Szerkesztve ]
-
proScout
tag
válasz VladimirR #443 üzenetére
pontosan szerintem az volt a gondod hogy többnyire te sem jöttél rá a beszélgetésünk elején hogy miert is volt 5x annyi bejövöm mint kimenöm a grafikon képen így ha úgy vesszük rádis lehetne ugyanezeket mondani hamár így ennyire elszabadultunk, és ahogy az elején is irtam hogy ezen a grafikonon a bejövö forgalmat kell kimenő forgalomnak tekinteni de ennyi szó cséplés kellet ahhoz hogy ez kiderüljön.
de arra már rájöttem hogy okoskodni jársz fel ide nem gyengén
addig is ugyis sok idöd van kerres rá hogy valójában kihez is tartozik a 172 es tartomány.
[ Szerkesztve ]
-
xedamin
tag
válasz VladimirR #13 üzenetére
Azért írtam ilyen nyersen ezeket, mert volt még régen, hogy én is eljátszottam a gondolattal, hogy saját seed-szerverem legyen. Csupán szembesíteni kartam, hogy szép álmok ezek, nem ismerem az anyagi hátterét, de egy komoly szervernél mint tudjuk a felhasználók tárhely-kielégítése és a sávszélesség a legfontosabb. Ha van elég tárhely (minimum 500GB, és akkor mondjuk 10db 50GB-os tárhelyet ki tud adni), mellé jó sávszél, abból van igazán a haszon. Prociból nem feltétlen, de egy C2D-t illene, ha komolyan gondolja. RAM: pontosan, soha nem elég. De 2GB a minimum.
Véleményem szerint először szerezzen egy laptop-ot, vagy másik gépet, és táoli asztal segítségével gyakorolja ennek a hogy-s-mikéntjént.
Büdös emo leszek. A büdös már megvan, csak az emo hiányzik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest