- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
RexpecT
addikt
válasz headhunter #635 üzenetére
Az alap csomognál (MICRO) olcsóbbat nem hiszem hogy találnál.
-
RexpecT
addikt
válasz Zsozsooooo #382 üzenetére
Pl.:
[link] -
RexpecT
addikt
Olcsón jót: server-seed.com
Paypallal fizettem küldtem e-mailt 4 percre rá válaszolt, egy óra múlva már működik.Akinek elég 500-600GB/hó feltöltés annak nagyon érdemes .Azt az 1k-t nagyon megéri.
[ Szerkesztve ]
-
RexpecT
addikt
Én például nemtok elaludni ha megy a gép.Másrészt amit áramra költenék annak egy részét inkább szerverre költöm és sokkal jobban járok, a többit meg másra.
Persze,hogy vissza lehet a szerveresek 20 MB/s el nyomják fel az újabb cuccokat.
FTP: Csak akkor tudok tölteni ha van előfizetésem, tehát 2 hónapig,amugy sem szeretem a warez siteokat.Ezzel a feltöltéssel meg jódarabig elvagyok.Akkor mondom igy:
Egy 1k-val több feltöltésed lenne egy hónap alatt, mint amennyid 3,5 év alatt lett 10k áramszámlával(vagy még többel).[ Szerkesztve ]
-
RexpecT
addikt
Nem szoktam ilyeneket mondani,de hülyeségeket beszélsz.Én direkt megkerestem a legolcsóbb seed szervert(1k/hónap) 2 hónapot voltam náluk és 2 TB ment fel.
Ha belefeccölöd a pénzt az áramba akkor kívácsi lennék mennyit tudtál volna feltölteni.Elég egyszerű:
2 ezer>2 TB
xy ezer >800 GBMásrészt ezeknek a gépfogyasztó kalkulátorok erősen túlbecslik az értékeket,érdemes lenne benézni a Mennyit fogyaszt a gépem? topikba.
Harmadrészt én sorozatokat szedek főleg,elég sokat nézek de lejön minden 512/96-os nettel is.Namármost én kemény 10Kb/s -es feltöltéssel nemnagyon tudok sehova sem mocorogni.
Drágább netre meg mindek fizessek elő mikor így is lejön minden?Inkabb minden 3. hónapban egy seed szeró, és anyagilag is sokkal jobban járok.Negyedrészt: ha futtatod a torrent klienst maxxal otthon akkor ugye eléggé megdobja a pinget ---> netes játék kilőve.
[ Szerkesztve ]
-
RexpecT
addikt
- Nem elég a CSAK magyar 1Gbite szál, külföldi felé is fontos > ez attól függ hova seedelsz (magyar trackerekhez nem kell külföldi sávszél)
- Közvetlen msn vagy más cset elérés akitől rendeled > ez tényleg nem árt
- Távoli asztali szolgáltatás kell csak > szerintem is jobb mint a Webui,de nem létszükséglet -
RexpecT
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest