- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
M107
addikt
Nekem volt olyanom, igaz nem qbittel mert nem sikerült fel raknom, de napi 3 TB még auto dl és deluge mellett sem volt meg, ru-torrijuk meg kritikán aluli.
Amióta 200 GB-os SSD bérlek tőlük, azóta deluge auto dl, + autoremove plus 1 arány mindent szed 60 GB legnagyobb torrent amit letölthet na azzal meg van 2-3 TB / nap a túl seedelt torrentekkel teli nCore-n.
UI:
Ismerős : 600 GB SSD használ tőlük több éve és napi 3-5 TB van meg csak de van mikor 6-9 is becsúszik.
Jó mondjuk, ő kb 4-5 PB feltöltésnél tart, de bolond mert ő mindig ott ül a gép előtt csak dolgozni jár, puncit is XXX filmből látott. -
M107
addikt
Úgy tudom, hogy a merevlemeznek sok az a 750 kapcsolati szám még a nevesebb box szolgáltatók is 200-250 számot adnak meg max-nak a mervelemez nem bírja azt a sok kapcsolatot el, ssd is jó a 600-at.
Bár attól függ neked mi az elég, nekem azért jó lenne évenként 1 PB
Volt kis nagy ssd-m de azzal is a magon havi olyan 70-80 TB értem el jó időben.....
Manapság az utóbbi 2 évben elég lightos a torrent felhozatal, náluk is néhány kivétel napi 2-2.5 TB hozott az SSD.
Arra vagyok kiv hogy egy HDD tudja ez hozni így auto dl-mellett tekintve hogy az ssd-ről sűrűben kellett törölni a dolgokat.... -
M107
addikt
Feral-on olyan alapból nincs qbit, a ru-torrentjük már 2 éve szörnyű a deluge gyorsabb bár a 1.3.15 verzió.
Anno probáltam, de hietetlenü vagy belassult vagy szét dobott offlineba a vékony kliensük az ru meg csak azt írta ki betöltés .... több 10 percen keresztül...
Számomra csak a max kapcsolat szám a kevés, mert a 40 elég hamar betelik.... s utána se adatmennyiség és több 100 hit n run... -
Kekmen
senior tag
Az oldal szerint: "Több kliens használata esetén téves adatokat küldenek a trackernek, használatuk az oldalról való kitiltást eredményezheti!"
Ebből én 2 dolgot szűrtem le:
1. Ha 1 torrentnél több klienst használsz alacsonyabb verziószámmal, gond lehet. Egynél nem.
2. Ez továbbra is úgy gondolom, hogy tracker és nem kliens hiba. Nyilván egyszerűbb tiltani, olyan szintű lehet a probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mesterséges intelligencia topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest