- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- iOS alkalmazások
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
vesir
tag
Feralon a Wiki-ben van leírás a qBittorrent telepítéséhez.
Nálam 750-es globális kapcsolati limit van beállítva, de ez lényegében korlátlan, mert sosem futtatok annyi torrentet egyszerre, hogy elérje. Torrentenkénti limit nincs.
Ha sok nagyméretű letöltés fut egyszerre, akkor valóban előjön a HDD miatti lassulás, ezért mindig törlöm a seedből a lassúakat és egyszerre max. 5-10 letöltés megy. Éjszakára megemelem a min. size limitet autodl-ben, így csak ritkán van, hogy valami bekerül a hit'n'run-ba, mire reggel újra rá tudok nézni. -
vesir
tag
válasz
enginev3.0 #4122 üzenetére
-
vesir
tag
Egyetlen klienst használtam anno seedszerveren, 0.9.7-et vagy korábbit és úgy bannoltak. Most akkor azonnal lemondom a Dediseedbox előfizetésem és maradok olyan szolgáltatónál, ahol Deluge fut, bár abból is az 1.3.15 és nem az 1.3.3, de legalább az nincs az "Ismert, hibás verziók" listán.
-
vesir
tag
válasz
bencsikgab #4091 üzenetére
Jelenleg ruTorrent v3.9 és Deluge 1.3.15. Azt látom, hogy Delugeot 1.3.3-tól javasolják, viszont az ruTorrent nincs a listán. Mi a különbség az rTorrent és az ruTorrent között, nem ugyanaz? Nem egyértelmű számomra.
-
vesir
tag
Van arról tapasztalatotok, hogy az rTorrentnél az autodl összezavarja a trackert és irreális sebességeket küld neki? Engem már töröltek emiatt ncoreról, "aránycsalás" vádjával, pedig direkt írtam is a helpdesknek, hogy valami nem okés, mert sokkal magasabb feltöltési sebességet írt a profilomban, mint amennyivel ténylegesen ment a kliens. Azt írták vissza, hogy minden rendben, ne aggódjak, aztán pár napra rá kidobtak... Azóta nem merek autodl-t használni. Vagy ez csak beállítás kérdése?
-
vesir
tag
Speedhell legkisebb csomagját használom tavaly december óta. Az elején valóban voltak akár 200 MB/s feletti feltöltési sebességek is, de mivelhogy nem dedikált és gondolom több előfizető lett, belassult. Mostanában a legkiemelkedőbb feltöltési sebesség 50 MB/s, a letöltési pedig 100 MB/s. Ennél többet nem igazán tudok kipréselni belőle. Ahogy Imi írta, valóban átírták az oldalon a sebességet, szerverváltás volt ha jól tudom, volt is egy rövid leállás. Ennek fényében a Feral Hosting-on gondolkodom de egy valami nem világos számomra. Náluk a legkisebb csomagban is korlátlan slot van? Biztos le van írva valahol, de nem találom...
-
vesir
tag
válasz
bencsikgab #2133 üzenetére
Írj nekik!
-
vesir
tag
Speedhell, amit már egy kolléga fentebb említett: [link]. Két hét alatt ennyi volt forgalmam:
Legolcsóbb csomag 5.99 angol font. Baromira meg vagyok elégedve vele!
-
vesir
tag
válasz
bencsikgab #2111 üzenetére
"Unlimited Traffic"
-
vesir
tag
Update:
-
vesir
tag
Hali!
Jelenleg a www.seedworld.hu legolcsóbb csomagját (1400 Ft/hó, 50 GB) használom és az alábbi képen látható sebesség volt a top, amit tapasztaltam.
Tudnátok ajánlani ennél jobb szervert?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Trollok komolyan
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- Delta Force (2024)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Matricázott) - Akku X
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- Dell E6420 laptop (14/i5-G2/4GB/320HDD) - Akku X
- Dell E5440 laptop (14/i3-G4/8GB/128SSD/Magyar/AkkuX)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest