- Google Pixel topik
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- Mobil flották
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
Hello!
valaki ismeri ezt a seed szervert eclipse-seed.info? vagy valami infoja? mert lehet hogy én meg szivtam vele.
sajnos az oldal nem jön be.
Zoolee
[ Szerkesztve ]
Lenovo Ideapad Gaming 3, Lenovo Legion GO handheld,IPhone 15,Xbox Series X
-
datalife05
csendes tag
Hello mindenki!
Keresek társat, társakat Seed szerverre. Van egy seed szerverem nem akarok senkin meggazdagodni csak ha többen használjuk akkor mindenkinek jobban megéri. 100mbit-es net. További részletekért írj pm-t. -
kissmiska
csendes tag
PM-ben lebeszéltem vele, hogy segítsen, de nem volt jó neki a LogMeIn, gondolom épp azért mert láttuk minden mozzanatát... Távoli asztalra akart mindenképp rábeszélni, de mivel nem mentünk bele, ezért ezzel az erővel le is rázott minket MSN-en és múlt hét péntek óta nem válaszol e-mail útján sem! C3LL egy CSALÓ!!!!
Telefonszámom: 06-húsz/kettő36-7kilenc-77
-
emre33
addikt
válasz nepszter1 #91 üzenetére
nem nagyon, jelenleg magamnak se találok. Ugy gondolom havi 10.000 Ft nem sok. figyelembe véve a különféle szerver hotelek árait.
https://ts.la/imre655043 ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
ent
őstag
A külföldi szál azért fontos mert például a BH külföldi szerveren van. Ha a távoli asztali szolgálatot megnyitom, firefox és várok 1 percet hogy lejöjjön ~123k torrent, elalélok.
WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
Kampone
tag
ipon seed serverrol van tapasztalat?
nem irok ala
-
emre33
addikt
Egyetértek:
Tapasztalatom:
- Külön hdd-s seed szerveres hozzáférést szerezni elég nehéz.
- ATA hdd-t kerüld, sata kötelező.
- Nagyon számít hogy hányan vagytok a szerveren! Ha sokan, akkor még a 100Mbit is veszélybe van- Iszonyú pénzlenyulás a seed szerver. Csak utána kell számolni, és megnézni a jelenlegi árakat..
[ Szerkesztve ]
https://ts.la/imre655043 ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
RexpecT
addikt
- Nem elég a CSAK magyar 1Gbite szál, külföldi felé is fontos > ez attól függ hova seedelsz (magyar trackerekhez nem kell külföldi sávszél)
- Közvetlen msn vagy más cset elérés akitől rendeled > ez tényleg nem árt
- Távoli asztali szolgáltatás kell csak > szerintem is jobb mint a Webui,de nem létszükséglet -
ent
őstag
Na egy kis tapasztalat seed szerverek felől:
- nem a legolcsóbb a legjobb
- a tárhely mérete másodlagos
- slotok száma a döntő!!
- nem elég a CSAK magyar 1Gbite szál, külföldi felé is fontos
- közvetlen msn vagy más cset elérés akitől rendeled!
- Távoli asztali szolgáltatás kell csak
- több éves múlttal rendelkezőtől rendelj
- soha ne add ki user nevedet és password-öd ahonnan le és feltöltesz.WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
nepszter1
addikt
helló tudtok nekem ajánlani valami jó seed servert az ár : 3000ft - 4000ft között köszi
-
Sigismund
tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni?
Egy olyan seed szervert keresnék, ahol körülbelül a következő dolgokat tudná ajánlani nekem.
- 200gb tárhely legalább
- vagy 14 aktív futható torrent szál
- és vagy 7-9ezer Ft-ba kerül
- nagy sávszélesség le/fel.
- stabil legyen
Keresgéltem pár seed szerver oldalt, de tudom közel se látogattam meg a felét sem szerintem, s ti kik már használtatok valószínűleg többről tudok mint én aki csak keresgél. -
RexpecT
addikt
-
ent
őstag
Akkor csak én szivacsoltam meg seedszerver.com-ot. Hétfőn számlájukon volt pénz, és múlt héten még semmi reakció. 1-2 napot ígérnek. Ennek ellenére nuku.
Boxerseed honlapja gánya, de szentem legjobb árak.
WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
Lackó86
tag
csak ajánlani tudom!
boxerseed@hotmail.com - gigabites seed szerver olcsó jó nagy tárhely!jambi
-
ent
őstag
Csak egy kis tapasztalat:
Rendeltem seedszerver.com on majd 3 napja és még mindig nincs accountom. Vkinek tapasztalata velük kapcsolatban?
-
joakim
csendes tag
Sziasztok én ezt a gépet vettem pár hónapja, de laptopot vennék helyette , mert ezt nem használom ki se időben se teljesítményben. Ezért gondoltam rá, hogy jobban megérné szervert csinálni belőle, mint, hogy eladjam. Mit javasoltok?
ABIT IP35-E
ASUS EAH3870 G HTDI 512MB
COOLINK COOLCP4012P
INTEL Core2 Duo E8400 3.00GHz 775 BOX
KINGMAX TinyBGA 2048Mb DDR2 800Mhz
MODE COM Step 207 Fekete
SEAGATE 500GB 7200rpm 16MB SATA2
-
vancha2
aktív tag
Nem tudom mennyire ismeritek, de frissítettük a weboldalunkat, a seed-szerverek.info-t. Sok új szerver került bele, itt szinte már mindegyik szolgáltatót megtaláljátok. (ha ismersz olyat, ami nincs köztük, kérlek írj PM-et)
-
VladimirR
nagyúr
nem tudom, te hogy vagy vele, de en nem szivesen biznam ra senkire a gepemet, meg ez esetleg egy eves elofizetest szerzodes nelkul (azt meg nehez az adatok megadasa nelkul irni)
geller: nincs mit, remelem sikerul beloni
ha nem, akkor meg esetleg a munin-t nezd meg, en ez utobbi hasznalom, ahol nincs fix ip-m (mrtg-nek az kell)[ Szerkesztve ]
-
emre33
addikt
Hülye kérdés:
szerver szobában gép elhelyezésnél személyes adatok megadása mindig kötelező? Ezt hogy oldjátok meg? kösz
-
Geller72
veterán
Sziasztok. Hogy lehet seed szerver speed testet ellenőrizni?
Üdv:
Geller -
emre33
addikt
Szervert keresek.
Min 250Gb, külön hdd. Távoli asztal.
-
djback
csendes tag
Hello!
Nekem kellene egy kis segítség, ha lehetséges. Szóval van egy szervergépem, abba Samsung 1X500Gb, 1X400Gb Sata HDD, 2Gb memoria, P4Dual-915GL alaplap, 3 GHz-es proci, 300W-os táp. Ezt a "szervergépet" szeretném beüzemelni, mint seedszervergép gyanánt egy szerverkozpontban. Csak a beállításokkal vok gondba. Mit használjak hozzá? (progi: WebUI, stb.) És arról amelyik a legjobb, arról kérnék egy pontos és tteljeskörü leirást, ha van. djlucas@vipmail.hu
Köszönöm!
Üdv! -
BlueCap
csendes tag
Hali!
VladimirR- hez intézném a kérdésem, mert úgy láttam képben vagy (vagy bárki aki segíteni tud):1,Pontosan hogyan zajlik a server beüzemelése miután benn van a polcon (szerverterem)?
2,Feltelepítettem a pl.: a win 2003 (server) -at kikapcsoltam a gépet, odaadtam a rendszergazdinak, beteszi, bekapcsolja eddig oké. Beállítottam hogy távoli asztali kapcsolattal is hozzáférhessek. De mi van ha az egész szarrá megy és én 200 km-ről akarok telepíteni. Olvasgattam a témában, de nem nagyon vagyok képben. Parancssorral el lehet érni vagy ez csak Linux esetén elérhető? Ghostolás távolról is működne?
Igazán az érdekel hogyan tudom távolról karbantartani, mennyire macerás.Előre is köszi a választ : BlueCap
-
jacksonfive
tag
válasz Davideee00 #54 üzenetére
Az mindegy, hogy ftp vagy bármi más protokoll, a neted felöltési sávszélességével tudsz adatot küldeni, vagyis 350Kbit/s-el.
-
krisz17
csendes tag
Olcsón tudok seed szervert biztosítani! akinek kell írjon!
krisz16@hotmail.com msn címem!
-
Józsi21
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném ha valaki aki nagyon vágja a témát írna egy tutorialt esteleg képekkel is bemuatatná, hogy hogyan lehet Xp alatt FTP hozzáférést létrhozni a kívánt felhasználohoz valamint , hogy hogyan lehet egyénileg 1 felhasználohoz tárhelyet létrehozni , méretét változtatni és a utorrent webes felületét több felhasználohoz rendelni.
Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget aki időt és energiát szán rá!
Üdv!
Józsi[ Szerkesztve ]
-
Davideee00
csendes tag
hat igen kicsit beleolvastam az elottem levokbe es a 2. kerdesemre mar latom a valaszt.De akkor ilyen nettel milyen gyorsan fogja feltolteni a szerverre a cuccokat csak ugy azzal kb 35kb/s -el???
-
Davideee00
csendes tag
na szeretnek egy szervert berelni kozosen egy haverral na akkor a kerdesek:
Megoldhato-e ugy hogy en es a haverom is toltogethet ugyanazzal a szerverrel egyszerre
Ilyen netem van 2500/350 ez beleszamit hogy az ftp-n mennyivel jonnek at a cuccok vagy annyival jon amilyen gyors a szerver vagy hogy van ez?
Kerlek valaszoljatok. ? -
w800i
csendes tag
Sziasztok! olcson tudok ajánlani 1Gb/s os szervert! akit érdekel írjon pü-t!
[ Szerkesztve ]
-
Lackó86
tag
boxerseed
jambi
Új hozzászólás Aktív témák
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sons of the Forest - Egy nap alatt több mint 2 millióan vették meg
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elemlámpa, zseblámpa
- Vallás
- Autós topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest