- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- iOS alkalmazások
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
Új hozzászólás Aktív témák
-
TiMoN
senior tag
válasz
SkyTrancer #28 üzenetére
Nem semmi ilyesmivel nem találkoztam.
Próbálgasd a grafikai beállitásokat. Magas graffon azért kell neki gép. -
SkyTrancer
senior tag
én most vettem meg a játékot, de akármit csinálok vele, olyan LAG van a játékban, mint az állat
1-2 perc után elkezd így lemaradni vagy nem is tudom hogy fogalmazzam a játék
Őrületes a lag, vissza-vissza ugrál a kép, mintha kimaradna néhány frame, és újra betöltené
Rettenetesen idegesítő
Coop game-t is elkezdtünk egy barátommal, ott meg ezen felül még ilyen lassúságot is tapasztalok, mintha a holdon ugrálnék meg szaladnék enyhe gravitációval
Teljesen mindegy milyen beállításokkal játszom.
Ablakos módban talán a lag mintha megszűnne
Ez most csak nálam jelentkezik, vagy általános hiba ?
Valaki tapasztalt már ilyet ? -
donki
senior tag
Erdő közepén fel akartam húzni egy kis kalyibát. Az egész erdőt kivágtam, de a szerény kis kalyiba még félig sincs kész, kerítésről nem is beszélve. Csalás nélkül ez dögunalom, de még azzal is. A kezdő kannibálok úgy futnak mint a gepárd, soha nem fáradnak el, 40 métereseket ugranak. 1 csapással megölnek, de ők meg sem érzik a baltát a fejükön sem. Engem már az első nap megtaláltak, építkezés közben minden nap jött egy hármas csapat zaklatni. Csalás nélkül (cheatatick/loghack) és save/loaddal respawnolt resource-ok nélkül ez dögunalom.
A játék szerintem úgy van optimalizálva, hogy valahol a 3-4. nap körül mindenképp meghaljon az ember, amíg rá nem jön, hogy van egy nagyon keskeny ösvény (egesz map célirányos bejárása kulcsfontosságú tárgyak felvétele céljából) az életbenmaradásra. -
hajbel
addikt
válasz
SpazzMaticus #25 üzenetére
Sikerült megérteni, de szerintem bevonzott egy csomó olyan embert, akik eddig nem mertek túlélő játékkal játszani, vagy könnyen feladták. Én is ilyen voltam sokáig.
-
SpazzMaticus
tag
Tetszik ez a "fantasztikus" értő olvasási képessége a tisztelt fórumközönségnek.
Akinek nem inge, ne vegye magára. -
TiMoN
senior tag
Nálam az X.M.P be van kapcsolva, így ilyen problémám nem volt.
SpazzMaticus: nem ismerem a Valheim-et. Szerintem az első részhez képest sokat fejlődött és látni, hogy figyelnek a játékosokra sorra jönnek az update-k. Remélem a végleges verzió hoz egy jó kis történetet soksok cuccal. -
hajbel
addikt
válasz
SpazzMaticus #21 üzenetére
A Valheim pl. nekem nem jön be az mmorpg elemek, fantasy világ miatt, a Forestnek azért jóval szebb a grafikája. Nem gondolom, hogy baj lenne, hogy üres a térkép, mert ennek a műfajnak az a lényege, hogy barangolsz az erdőben. Szvsz azért ilyen népszerű, mert jócskán visszavettek a túlélő elemekből, ezért szélesebb körben lehet népszerű. Ha akarsz, több száz órát beleölhetsz az építkezésbe, ha nem, akkor barangolhatsz, de akár végig is futhatsz a történeten, de az építő rendszer elég egyedi és intuitív szerintem + az évszakok is jócskán hozzátesznek a játékhoz, szavatossághoz. Mondjuk engem pont a túlélő elemek hiánya és könnyűsége zavar, remélem, hogy lesz valami működő mod, vagy a fejlesztők csiálnak ilyen modeot.
-
SpazzMaticus
tag
A game egy "Valheim jelenség" .Se nem jobb, se nem tud többet mint bármelyik ilyen cím, de "jókor volt jó időben".
Rengeteg streamer nyomta egyszerre, hatalmas médiát kapott, úgyhogy most mindenki ezt akarja.Majd pár hónap/hét, és elmúlik ez is, és csak azok játszanak vele megint, akiknek ez a zsáner bejön.
Ha nem szereted a műfajt, csodát ne várj ettől sem.Pláne hogy az akkoriban indult Valheimhez képest ez jelenleg bugos és optimalizálatlan mint az állat.
Meg a térkép kb. fele full üres... -
draco31
veterán
Hello!
Ismerősnek tegnap raktunk össze egy új gépet, 16Gb RAM, i5-12400F, RTX3060.
Ha full grafra van állítva, akkor összeomlik, minden más esetben hibátlanul játszható.
Minden driver nyíilvan friss, Win is miden frissítést letöltött.
Mi lehet a hiba, vagy betudható a béta állapotnak?
1080p felbontás. -
Nem követem ezt a második részt (majd ha kijön konzolra, akkor rárepülök), de a Forestet is végig lehetett játszani úgy, hogy viszonylag kevés harcba ment bele az ember. Viszont ott úgy volt, hogy minél több napig éltél a szigeten, annál barátságtalanabb lett. Az elején még néha vettél észre egy-egy őslakost, akik távolról néztek téged, de ahogy teltek a napok, egyre merészebbek lettek, később pedig még durvább lények jöttek rád. Szóval ha a bázis építésre és a lassú felfedezésre koncentráltál, akkor nagyon el tudott durvulni a játék. Gondolom itt is hasonló rendszer működik.
-
nubreed
veterán
+1. Én nem értem mitől ilyen népszerűek ezek a túl élő játékok, sosem vonzott ez a zsáner, de ennek a Sons of Forestnek olyan nagy a hype-ja (már YT -on jön velem szembe, úgy hogy sosem kerestem rá), hogy már megnéztem pár videót róla. Szép a grafikája meg hangulatosnak tűnik, de a virtuális fa vágástól meg gyűjtögetéstől én 3 perc alatt halálra unom magam. De érdekes pl. hogy egy Fallout 4-ben nem zavar a base building, sőt hosszú órákat képes vagyok vele elbíbelődni.
-
.LnB
titán
Megnéztem egy végigjátszást. Pedig szinte sose szoktam, csak ez érdekelt, hogy miért ennyire sikeres. Érdekes, hogy a walktrough videókban egyszer sem harcolnak. A trailer meg tele van ijesztő jelenetekkel, meg harccal.
De egyébként érdekes. Subnautica jutott róla az eszembe.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Luck Dragon #10 üzenetére
Engem teljesen hidegen hagynak a túlélő játékok, de ez ahogy látom nagyon megy. A hírt pl tegnap írta ugye, azóta jött rá még plusz 10 ezer pozitív értékelés, ami azért nagyon durva.
-
Ez a sorozat teljesen kimaradt , lehet ki kellene próbálnom .
-
beef
őstag
Az 50 eurót picit sokallom egy early access játékért.
-
lofagi
addikt
válasz
BoneDragon #2 üzenetére
Nem kell védeni oriic-ot, bírja!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Tök jogos, bele is tettem egy videót.
-
BoneDragon
veterán
válasz
SunMount3r #1 üzenetére
Valóban elférne. Viszont a cikkiró védelmére, beletett egy Steam linket ahol megtalálható a játék teljes leirása trailerrel.
-
SunMount3r
nagyúr
Csak egy kis javaslat: az ilyen "kis" Twitter híres cikkekbe is érdemes lenne berakni legalább valamelyik legutóbbi trailer-t a játékról, hogy a teljesen ismeretlenül kikattintóknak is legyen némi fogalma róla, milyen játékról is van szó voltaképpen. Ok, a cím alapján lehet nem nagy szám ráguglizni, de néha ehhez sincs kedve az embernek külön, inkább, ha látja, hogy nincs trailer, akkor csak kattint tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Robogó, kismotor
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen SSD-t vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i5-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest