Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
-
Mobilarena
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz
Toth_Jani
üzenetére
Azért azt tegyük hozzá, hogy akkor, ha az ügyfél illegális eszközzel (nem a szolgáltató által biztosított módon) közbeavatkozik. Többször kiveséztük ezt már. Ha én a villanyóra előtt "megcsapolom az áramot", akkor azért miért nem a szolgáltató a felelős, hogy erre lehetőségem van???
-
milcsi79
csendes tag
válasz
kezo0
üzenetére
Szia! Jól van benne gyárilag, mert kivettem belőle, megfordítottam, és azt írta ki a TV, hogy nem ismeri fel a rendszer a médiakártyát. Visszafordítva "gyári irányba", szimplán újra az eredtei feliraz fogad, miszerint nincs hozzáférésem az adott csatornához, fizessek elő, dekódolják, titkosítják stb...egyébként köszi az ötletet, egy próbát megért! 😉
-
kabelmania27
félisten
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Ha van konkurencia és a 1270-es számon lemondás menüpontban elmondod, hogy szeretnéd lemondani, de ha ajánlana ügyfélmegtartó csomagot megfontolnád.
-
Sziasztok! Adott egy horizon beltéri egység. Ha hdmi kábellel tv-re csatlakoztatom minden rendben, kép is hang is. Ha ugyan azzal a hdmi kábellel egy avr-re csatlakoztatom akkor viszont nincs hang csak kép. Mi lehet a baj? Ha az erősitőre ugyan oda egy ps5 csatlakozok azzal is minden ok, és egy média boxal is. Csak a upc beltérivel nincs hang. Viszont ha tv-re csatlakoztatom akkor van hang a tv-én, vagyis elvileg a beltéri is jól van beállítva hisz hdmi-n megy ki a hang, hisz akkor a tv- én se lenne hang. Köszönöm a választ
-
pkaresz
őstag
Sziasztok!
Még nincsen csodaboxom, s ezért kérdezem akiknek már van, hogy a Netflix gombal a Netflix es regisztráció is működik, vagy csak a Vodafone nál kötött?
Köszi! -
kezo0
addikt
válasz
milcsi79
üzenetére
A modult és a benne levő kártyát is látja, azonosítja a tévé? Mert ha csak a modult, akkor azt kéne megpróbálni, hogy kiveszed a modulból a kártyát, és megfordítva teszed vissza bele. UPC-s időkben gyakorta megesett, hogy úgy adták/küldték ki a mediacardot az ügyfélnek, hogy fordítva volt a modulban a kártya.
-
[CS]Blade2
addikt
Felhozta a UPC nekem ezt az 500-as net, max tv és korlátlan telefon csomagot 11790-ért. Közben kiderült, hogy a héten tett a T ide egy optikai kábelt a ház előtti oszlopra. Mik a tapasztalatok, ha köthető lesz a T-s optikai, akkor várható ennél jobb ár is a Vodafone-tól, vagy csak DIGI-s területre adnak jobb árat? Ahogy elnézem, kb. hasonló ár várható a T-nél, annyi, hogy náluk több a TV csatorna és aszem sokkal gyorsabb a feltöltés ugyanennyiért.
-
gduck
addikt
válasz
üzenetére
Én meg ajánlom figyelmedbe a Digi ellen indított "hadjárat" és felvásárlása történet!

És jó lenne ha értelmeznéd amit írtam: "Ettől azért bonyolultabb picit a dolog." NEM azt írtam, hogy nincs igazad, csak azt hogy sokkal összetettebb a dolog, nem csak a csatornán múlik!
-
UnSkilleD
senior tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
-
pjen
félisten
válasz
Toth_Jani
üzenetére
Szerintem nem ugyanarról beszélünk. A DIGI vel az a gond, hogy csak internetes előfizu esetén is lehetett nézni a Tv t egy aránylag ólcsó és könnyen beszerezhető kütyü segítségével.Azért senki nem perli, hogy a hivatalos előfizetési díjért nézett Tv müsort akár 23 készüléken is tudod nézni.Rém egyyszerű megoldást talált, a digitális szolgáltatást csak a saját készülékén keresztül garantálja. Ebből hármat ad. Ha saját eszközzel nézed mossa kezeit. Pénzért javít, ha tud, ha nem tud így jártál.Viszont nálam is hibátlan akár 8 készüléken egyszerre is, amiből egy sem a digié.
-
qdak
addikt
válasz
üzenetére
Nekem nem lenne baj, F1-et nézem, de az M4 Sport nézhető, online (szerintem jobb minőségben) nem is szoktam Vodátol nézni.
Szerintem, nem túl fair, ha ugyanannyit fizet 2 ügyfél, de csak a jobb módban élő család élvezheti a szolgáltatást teljes mértékben.
Ráadásul ha veszek/szerzek egy másik DVI-os monitort, mi a garancia, hogy menni fog vagy sem ? -
Toth_Jani
őstag
A DIGI esetében mintegy 130, a Telekom esetében közel 40 tévécsatorna érhető el egyes településeken díjfizetés nélkül, amiért az érintett cégek nem, vagy nem megfelelő védelemmel látták el a műsorok jelfolyamát. A műsorszolgáltatók évekre visszamenőleg kártérítést kérhetnek, amiért a csatornáik jogosulatlanul elérhetők voltak, ami jelentős elmaradt kábeldíj-bevételeket jelentett számukra. Dühös a többi kábelszolgáltató is, akik úgy érzik, a két nagy szolgáltató versenyelőnybe került hozzájuk képest az által, hogy megspórolták a kódoló berendezések árát, míg a kisebb szolgáltatókat folyamatosan ellenőriztetik.
Persze időközben ezt már elhallgatták, vagy folyamatban van a pereskedés, és köze volt hozzá a DIGI lehetséges állami felvásárlásának is. -
-
ates2
senior tag
válasz
norbertoth
üzenetére
9.ker,nálam nincs,kanyarba se
nagyon max 600, de akkor sokat mondtam,és azt se stabilan, csak össze vissza...Másik lakásban ahol még "upc" volt ott 240-es nettel ott koppon ment 290-el bármikor.
-
norbertoth
senior tag
Akinek Gigabites csomagja van, mik a tapasztalatai, érdemes aktiváltatni, megvan a sebesség átlagban gigabit közelben?
-
milcsi79
csendes tag
Sziasztok! A problémám az lenne, hogy kértem egy második CI+ kártyát a meglévő TV előfizetésünk mellé, és bárhogy is próbálom, nem jelennek meg a digitális TV csatornák (nincs hozzáférése ehhez a csatornához felirat). Csak az öt alapcsatorna jön be, miután lefutott a digitális csatornakeresés. Látszik egyébként az összes adás a digitális műsorfüzetben (mind a 115), de nincs hozzáférés. Két telefonos ügyeletem volt az ügyfélszolgálattal, az a tipikus áramtalanítsd, húzd ki a kártyát, dugd vissza a kártyát, küldök frissítést című mutatványok után is ugyanaz a helyzet. a TV CI+ kompatibilis természetesen, egy SONY BRAVIA KDL-40R450C. A TV látja a kártyát, kiírja az összes specifikácitó, jelerősség 100% ect... Egy érdekesség, hogy a Vodafone honlapja egy minimális PKG8.504 számú szoftververziót ír ehhez a készülékhez, de ehhez e készülékhez ilyen nincs! A Sony support oldala is azt írja, hogy ha a készülékem 8.061-esverza, vagy annál magasabb (jelenleg a 2016-os gyári van rajta v8.076-1000), akkor biza a legfrissebb van rajta. De nem hiszem, hogy ez lenne e probléma. Csütörtökön itt, a nagykanizsai Vodafone üzletben azt mondta az ügyintéző, hogy késhet a kártya aktiválása, pénteken ne is próbáljam, talán szombaton. A helyzet az, hogy se szombat este, sem pedig ma délelőtt nincs még mindig semmi. Lehetséges, hogy a mostani analóg lekapcsolások miatti megnövekedett ügyfélszám miatt csúsznak az aktiválással? E-mail jött péntek este egyébként, hogy a szolgáltatást "bekacsolták." Október 22-én jön elvileg a technikus. HA addig megoldódik valahogy a dolog, akkor persze lemondom a technikust. Volt valakinek közületek hasonló problémája? Üdv. Milán
-
antal750
senior tag
Sziasztok Ez Vodafone tv applikáció használata ingyenes, mint a nem működő horizon go.?Igen előfizető vagyok.....
-
gduck
addikt
Le kell védeni, nehogy a gyerek kalózkodjon!

Ha tudsz, cserélj kimenetet (HDMI, DVI), ha nem átalakítóval [link] megpróbálhatod. Nekem simán működik úgy is, viszont volt akinek meg nem...
#112544balazs1956:
Szerintem a Vostro-n fog menni gond nélkül, az otthoni hiba lehetett ideiglenes hiba is. Nem teljesen stabil még ez a szolgáltatás.
Asztali gépen, ha Windows friss, akkor esetleg még videokártya driver frissítéssel is megpróbálkozhatsz. Gondolom a Chrome az a legújabb.
Ezek szerint csak a Benq van a géphez kötve. Gondolom másik virtuális kijelződ sincs az eszközkezelőben.
TeamViewer szerintem csak akkor blokkolja, ha aktív kapcsolatot van. Valószínűleg ugyanúgy, mintha távoli asztali kapcsolatod lenne. Szerintem akkor is hibakódot kapnál.Érdekes, jó lenne rájönni mi okozza.
-
qdak
addikt
vodafone tv wt1807 hibakód
Most komoly, hogy azért, mert VGA kábel megy a gyerkőc gépébe, nekik nem mindegy, min nézi a mesét ?
-
Adams84
aktív tag
válasz
balazs1956
üzenetére
Esetleg próbálj meg egy gyári visszaállítást a Vodafone modemen elvégezni.
Ha úgy sem jó, akkor szerintem kérj segítséget az ipv6 kikapcsolásában az ügyfélszolgálattól. -
-
gregory91
senior tag
válasz
balazs1956
üzenetére
Kössél a routerre még egy routert és arra a gépet hátha(néha a hülye megoldás is lehet a jó).

-
balazs1956
senior tag
válasz
Adams84
üzenetére
A upc-s modemre közvetlenül rákötve.
Az ipvl6-ról még sosem hallottam.
Talán a legközelebbi hibabejelentésnél nem a fogalmatlan tv-seket kérem, hanem egy netes ügyfélszolgát, mert olyan nincs, hogy a hardver egyszer jó, de az ötször gyorsabb neten, meg hibakóddal kiakad! -
Adams84
aktív tag
válasz
balazs1956
üzenetére
Akkor valószínűleg a modem beállításaival lehet valami probléma.
Esetleg bekapcsolt ipv6?
Saját routerre kötve tesztelted vagy közvetlenül a Vodafone modemre csatlakoztatva? -
betyarr
veterán
sziasztok!
a TG3442DE mennyire számít jó szolgáltatói eszköznek?nincsenek vele problémák?
-
balazs1956
senior tag
válasz
cocka
üzenetére
Bocsánat: Benq2406z, Win10 , frissül állandóan.
Most próbálom, Siófokon a Vidanet hálózatán hibátlanul fut a Dell Vostro laptopon.
Budapesten egy 500-as neten, 1-2 perc után kiakad.
Ezek után ne magyarázza nekem az ügyfélszolga, hogy hiba az ön készülékében van...
Csak nem értem hol a hiba. Siófokon a teraszon wifivel 100 mb-os nettel hibátlan.
Pesten 500-as nettel, vezetékkel 2 klf. eszközön sem megy -
tomee987
tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Áramtalanitás után megjelent mind a hat feltöltési és eltűnt a hibaüzenet is.
-
-
gduck
addikt
válasz
balazs1956
üzenetére
Windows verzió? Win10? Még a 4 éves 1904-es verzió vagy frissítetted rendszeresen? Videokártya driver friss?
-
cocka
veterán
válasz
balazs1956
üzenetére
A linked nem vezet sehová. Be kellett volna illeszteni a megjelenő szövegmezőbe.
Azt hittem javascript link, de kiderült, hogy ez egy hiperhivatkozás a semmire. -
cocka
veterán
válasz
Adams84
üzenetére
Ezt úgy lehet finomhangolni, hogy minimum Windows 7 legyen, hogy 32 bites vagy 64 bites az mindegy.
Böngésző felsorolásnál kizártnak tartom, hogy az Operában nem megy. Az Opera szó szerint ugyanazt a Blink motort használja, mint a Chrome. Operában elég egy bővítményt feltenni, ami elérhetővé teszi a Chrome áruházas bővítmények nagyját.
A webes Alkalmazás kizárólag beépített képernyőkön
Vagy nem. Laptop beépített képernyőjére is ugyanazt a hibát dobja, amit a VGA-soknak. Biztos azért, mert annak a laptopnak csak VGA kimenete van.
HDCP-kompatibilis (nagy sávszélességű digitális tartalomvédelemmel ellátott) kijelzőkön támogatja a lejátszást.
De valószínűleg a videokártyának is HDCP kompatibilisnek kell lennie.
-
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok ha ilyen sok baj van a Vodafone-nal vajon tudnak adni nekem Rtlmost+ hozzáférő kódot
? -
[CS]Blade2
addikt
Mennyire lenne macerás, ha átíratnám bátyám nevét az enyémre? Látom, hogy van hozzá felület, de gondolom az nem erre van.
-
Adams84
aktív tag
válasz
balazs1956
üzenetére
Ezek a hivatalos alapkövetelmények:
- Windows 10
- Google Chrome 90 és újabb / Microsoft Edge 90 és újabb / Firefox 89 és újabb böngésző
- A webes Alkalmazás kizárólag beépített képernyőkön vagy HDCP-kompatibilis (nagy sávszélességű digitális tartalomvédelemmel ellátott) kijelzőkön támogatja a lejátszást.(Jelenleg a Mac operációs rendszer valamint az Internet Explorer, Safari, Opera böngészők NEM támogatottak!)
Ezek a feltételek nálad mind megvannak?
-
balazs1956
senior tag
válasz
üzenetére
A Teamviewer a voda honlapján szerepel mint lehetséges hibaforrás a 1807-es hibakódhoz.
De ugyanezt a hibakódot dobja fel a 4 éves Dell Vostro laptopon is. Pár percig megy, aztán leáll a fenti hibakóddal. Wifin, és vezetékkel is ugyanígy működik, ill. nem működik.
Az asztali gép 4 éves elég erős, hdmi-vel csatlakozik, az 1 éves 26 colos monitorhoz.
Mindkét eszközön eddig hiba nélkül ment a horizon go, hbo go, netflix. A vodánál 1px jelentettem be a hibát, és elképesztően fogalmatlanok voltak.
Csak egy értelmes nővel beszéltem, aki szerint a "mérnökök" dolgoznak a hibán... -
gduck
addikt
válasz
balazs1956
üzenetére
Esetleg megadhatnál infókat, hátha valakinek van ötlete

- oprendszer verzió,
- böngésző verzió,
- videokártya típus/driver
- monitor kábel(ek) típusa (VGA/DVI/HDMI)
- monitor(ok) típusaEsetleg ha több monitor van a géphez kötve?
-
jeni
félisten
-
balazs1956
senior tag
-
vigyory71
tag
válasz
kezo0
üzenetére
Nekem sajnos továbbra is kuka az EPG a Cisco Boxon. Jó ideje masszívan.
Én az igazat megvallva már nem remélek ettől javulást. Hogy mikorra lesz VTV boxom, azt sajnos nem tudni, ezt az ügyfélszolgálat sem tudta megmondani.
Az ügyintéző azt mondta, ő személy szerint nem cserélne, amíg fegyverrel nem kényszerítik. A Cisco Boxom felvesz, működik, és az is tény, hogy az EPG-t annyira nem is nagyon használom, szóval ezért annyira nem nyüzsgök a hiba miatt mostanában. A felvétel kérdése már más lesz. Ha azt kihúzzák alólam biztos hangos hisztibe fordul a türelem nálam is.
-
gregory91
senior tag
válasz
MadMancs
üzenetére
Mi úgy jártunk hogy nem küldtek nekünk se kódot, ügyfélszlg felhív, mondják küldik de semmi,közben bejelentkeztem a myvodába "nincs megadva a e-mailcím", mondom oké,(de mivan azzal a emailcímmel ahová küldik a számlákat egyéb tájékoztatókat az nem jó?) megadtam a címet, azután se semmi.Személyes ügyfélszolgálatnál ennyi "Meg kell adni a szolgáltatónevét majd mail-jelszó párost",(pedig az oldal mást írt de egye fene alapon próbálva) de semmi. Megint telefon, kapcsolt valakit,küldi de csak 3 nap múlva,letette pár percel később jött e-mail HBO GO regisztráció és rajta egy sorszám.Gondoltam akkor gyorsan lebonyolítani a regisztrációt stb. amint lehet. A TV-nek is adtam hozzáférést.
-
kekedi
senior tag
Sziasztok!
Megrendeltem az HBO szolgáltatást, amiben van HBO GO is. De kódot nem kaptam, így nem tudok regisztrálni. Meg lehet azt nézni valahol? (írtam már nekik pár napja, még nem válaszoltak) -
bulek
tag
Én is így jártam ..
Próbáld felhívni a 1270-t és kérj frissítést. Hátha az megoldja...
Nekem nem oldotta meg, szerelő küldtek. Kiderült, hogy a modul/kártya volt a rossz.
Az újjal is ezt az üzenetet mutatta, de a szerelő kért frissítést és néhány perc múlva jó is lett.
Azt mondta, hogy kb 10 percenként kapják a kártyák a frissítést. Próbáld még egy kódolt csatornán hagyni egy kis ideig, hátha befrissül, ha nem akkor ügyfélszolgálat -
MadMancs
veterán
válasz
cocka
üzenetére
Kártya se lesz inaktív.
2 hetes nyaralás alatt áramtalanítva a lakás, hazajöttünk, tv bekaocs - azonosítás - működik.Édesanyám költözött, új lakásba kis TV 1 és kis TV 2 át lett víve tényleges költözés előtt 3 héttel . Egyikben MediaCard másikhoz Kaon. 3 hét múlva pöcröff indult mind a kettő.
(MÁS) Sajnos igazatok lett, tegnap délután kódoltak lettek SD csatik HD Plus ban. Idióta egy folyamat, soha nem volt szokás hogy a nagy csomag nem tartalmazza a kissebb csomag csatornáit.

-
kezo0
addikt
válasz
cocka
üzenetére
Lehet, hogy már 13-a óta, én csak tegnap észleltem a Cisco boxon. És akkor az EPG is betöltődött rendesen.
(A nálam maradt 1 db Cisco csak másodlagos, amolyan tartalék eszköz a hálóban, amióta a másik példány helyett már Vodabox van a nappaliban, ezért ritkábban használom. Mondjuk nem jött rosszul a napokban, amikor azon még meg tudtam nézni a bringaverseny Vodaboxos "felvételéből" lemaradt utolsó 27 km-t is, mivel a Cisco-n a rögzítés programozásánál rá tudtam hagyni a műsor EPG szerinti vége után még 3/4 órát...) -
jeni
félisten
válasz
Menotti
üzenetére
Két konzol volt rajta.
Kettő PC gép
Hálózati lézeres multi nyomtató
Lett közbe beszerezve 8 portos 1gb switch.
Ha már rossz lett a Connect Box akkor cseréljék ki.
A másik új j router WiFi része 1000x jobb.
Azokra 1 laptop és 5 mobil kapcsolódikTudtam a fehér Box Puma cbipes, a feketére nem számítottam, hogy az is csak új ruhát kapott.
-
MadMancs
veterán
válasz
Roland8622
üzenetére
Csodamasinának tökmindegy milyen netet adsz. Miénk az elmúlt 10 hónapban csak addig látott voda netet amíg beüzemelték, azóta digi neten lóg. Köszöni szépen jól működik.
-
-
kezo0
addikt
Pedig már nagyon közel voltál hozzá, hogy felvegyék!
Egyébként amikor én is így, egy péntek este próbáltam a 1270-et hívni, és közel egy órányi zenehallgatás után végre felvette egy pasas, azt mondta, én voltam az utolsó várakozó, és, hogy ilyenkor összesen ketten (2-en!) vannak szolgálatban a vonal túlvégén. Ez éjfél körül volt valamikor.
-
Ferenc874
csendes tag
Hello. Jelenleg Home Premium 1000 csomagom van egy extra Mediabox-al. Szeretném módosítani Home HD Plus + Net XL csomagra, a csomagváltásnál az alábbi módon megadva nem lesz probléma a második Mediabox-al? 0 Ft lesz az ára?
https://i.imgur.com/aQuva3z.jpg
Aktív témák
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- VR topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

nagyon max 600, de akkor sokat mondtam,és azt se stabilan, csak össze vissza...

Nem is értem... Elemet is cseréltünk, de semmi. Úgyhogy inkább hagytuk, mert csak egy éjszaka volt.