Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Megjelent a OnePlus 13T
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zöldbéka
tag
válasz
Meggyi001 #1597 üzenetére
Mára akkor elég a hívó szám ki jelzés/tiltás !!
Annak is örülök, a kicsivel is be érem!
Az infraaaa lehet nálam nem is mükszik majd a set top box miatt, és mind a 2 TV azzal megy!Lehet ha lesz időm meg nézem a garagéban, mert ott van egy régi készülék, amin csak analóg jel van, hátha az veszi a témát!!
Köszi a segitséget, meg a tippeket!
Hí! -
Zöldbéka
tag
válasz
Meggyi001 #1595 üzenetére
A hívószám letiltását már meg találtam, és mükszik is, csak jelszavas nálam, ezért most nem állitottam be, mert nem is kell, csak a szolgáltatásra voltam mint kiváncsi, de meg van!
A Tv infra távirányitó nem műkszik továbbra sem, láttam egy csomó progit ahonnan toltöttem az áruházban, na ott lehet legelészni jó sokat amig találok valamit ami jó nekem!
Hát nem tudom érdemes-e!!?? -
Zöldbéka
tag
Nekem a tárcsázó azt jelenti ahol be pötyögöm a teló számokat, és ott nincsen semmi észrevehető más valami rajta!
Nem egy valamiről beszélünk????
Nem értem! -
-
Zöldbéka
tag
Na kérem, nekem a Tv-m az Toshiba, de a jelet a T-homekábal szolgáltató set-top boxából kapja digitálisan! Amikor letöltöttem a ZaZa alkalmazást az infra használatához, akkor csak ki kapcsolta a készüléket, másra nem volt képes!/már a telefonom kapcsolta ki/ Ez a ZaZa program volt!
Akkor most meg nézem amit írtál, de nem sok a reményem!
Egyenlőre! -
válasz
Zöldbéka #1590 üzenetére
Zazaremote, jó kis app, ki kapcsolható, nem fogyaszt sok áramot, érdemes vele foglalkozni
-----------------------
Hívószámkijelzés: megnyitod a gyári tárcsázót / három pötty jobb fent / Beállítások / Telefonos fiókok / ott az adott kártyára katt / További beállítások
-
Zöldbéka
tag
Az infravörös alkalmazásához, milyen aplikációt kell letölteni az áruházból, mert sehun semmit nem tudok kideriteni!
Kérem a segitségeteket ha nem vagyok tolakodó, és tudja-e valaki!
És mennyi aksit fogyaszt, ki kapcsolható-e, vagy érdemes-e egyáltalán vergődni vele!
Köszi előre is a választ!
Várom!
Ja még egy dolog!
Hívószám kijelzés, vagy letiltás az android 6.0 müködik-e, és ha igen akkor hogyan hol aktiválható, mert azt sem látom sehun! -
ggaben1
tag
válasz
ggaben1 #1570 üzenetére
Sziasztok,
úgy néz ki megoldódik a hívószám kijelzés problémám.
Downgradeltem a telefont 5.1-re és ezzel nem jelentkezik a probléma.
Közben felvettem a kapcsolatot az Ulefone Service-vel is ezzel kapcsolatban.
Kiváncsi leszek mit reagálnak a dologra.Jelenleg videót kértek a jelenségről. -
Zöldbéka
tag
Android 6.0 ami érkezett hozzám!!
Még egy jó kis öröm!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest