- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Netfone
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sodomizer #1586 üzenetére
Samsung.hu-n 490 körül jön ki bruttóba jelenleg az 25U. Bestbuy igazából, mivel cégként is tudsz náluk már vásárolni.
S24U 250 körül jövő ilyenkor inkább szerintem.
VIszont tényleg sokkal jobb lett a fogás és igazából mindenben csiszoltak egyedül az S-Pen ami visszalépés, ha fotózáskor használtad (én igen..).
-
klaya86
senior tag
válasz
Sodomizer #1589 üzenetére
Ha nem kell a legújabb, akkor s24U. S25u gyakorlatilag egy picit módosított S24U (ami egy picit módosított S23u 😀) Akkumulátor, töltés, kamerák gyakorlatilag szinte változatlanok. Erősebb a proci,na bumm. Én jelenleg biztosan s24u-t vennék,ha jóval olcsóbban hozzá lehet jutni, mert az S25U gyakorlatilag nem nyújt semmivel többet, mint egy S24U, de igazából még S23u -nál sem.
-
válasz
Sodomizer #1588 üzenetére
Mérlegelni kell. Pl a ceruzával már nem lehet fotózni. Viszont megújult külsőleg, állítólag kényelmesebb a fogása, mint eddig, több tesztben is hallottam(yt). Erősebb, stb.
Javaslok még megnézésre YT teszteket, napról napra több van fent. Én így szoktam...sokat megnézek. Itt a fórumon még csak majd most jönnek a használati élmények, sokan még meg sem kapták,(köztük én sem). A YT meg tele van tesztekkel már egy hete minimum. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- IPhone 16 pro - Desert Titanium 256GB
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged