- Netfone
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
escie
őstag
válasz
Bazsesz #1724 üzenetére
uott, ahol az sshd -t elindítottad, van egy bizonyos proftpd nevű szolgáltatás is. na, az az ftpszerver.
az ip kiosztásra a dhcpd való, az is itt van. a konfigurálásához sajna nem értek. ha nem lennének fent, akkor synaptic.
a netosztáshoz egy kicsi iptables scriptre lesz szükséged, nézz szét van erről topik, ott biztos van használható tanács.
a webszerver kombót pedig a synaptic-kal tudod legegyszerűbben feltenni, így fejből talán a következő csomikra lesz szükséged: apache, apache-php, apache-mysql,[és még néhány, ízlés szerint], php, php-mysql, mysql-server(talán client is).
az apache nem biztos, hogy megfelelően fog így működni. én azt szoktam, hogy felrakom hozzá az összes modot, majd ami nem kell, egyenként le. csúnya megoldás, de működik. -
escie
őstag
válasz
Bazsesz #1715 üzenetére
jaa, én azt hittem, hogy linux alól akarsz win-desktopot elérni.
amúgy telneten, ssh-n lazán el tudod érni a linuxod.
de van az internet menüpontban olyan, hogy segédeszközök, aztán munkaasztal megosztás, itt nézelődj.
az ezzel létrehozott kapcsolatot bármely vnc-klienssel elérheted.
[Szerkesztve] -
Batman
őstag
válasz
Bazsesz #1711 üzenetére
Hali!!
Ahoz hogy tallozni tud linux alol az xp és forditva , sambat kell beállítanod , kde vezerlopultban halozatoknal van.
tavoli asztalhasznalat:
grafikusan akarod vagy jo consolbol is ugy (igy is megtudsz vele majd mindent csinalni)
ha eleg a consol akkor rakd fel az ssh-t ha meg nincs , egy putty nevu progival tudsz majd a gépedre csatlakozni az ip-je alapján
remélem segítettem ha kell meg valami kerdezz es ha tudok valaszolok -
udvari
tag
Hi !
hát ha okoskodikakkor van lehetőség kézzel beirni a dolgokat (ehe csak nem ringyóz
)
persze tudni kéne milyen ama hangkártya és a moduloknál beírni ill a network inditó scripte meg ifup eth1
Amúgy meg műxenie kéne valszeg az usb-s modemed bohózkodik veled szerintem azok nem jók semmire használjál hálókábelt a modem meg az eth között azt nem fogsz szívni
Szia
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest