Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
escie
őstag
válasz
Bazsesz
üzenetére
uott, ahol az sshd -t elindítottad, van egy bizonyos proftpd nevű szolgáltatás is. na, az az ftpszerver.
az ip kiosztásra a dhcpd való, az is itt van. a konfigurálásához sajna nem értek. ha nem lennének fent, akkor synaptic.
a netosztáshoz egy kicsi iptables scriptre lesz szükséged, nézz szét van erről topik, ott biztos van használható tanács.
a webszerver kombót pedig a synaptic-kal tudod legegyszerűbben feltenni, így fejből talán a következő csomikra lesz szükséged: apache, apache-php, apache-mysql,[és még néhány, ízlés szerint], php, php-mysql, mysql-server(talán client is).
az apache nem biztos, hogy megfelelően fog így működni. én azt szoktam, hogy felrakom hozzá az összes modot, majd ami nem kell, egyenként le. csúnya megoldás, de működik. -
escie
őstag
válasz
Bazsesz
üzenetére
jaa, én azt hittem, hogy linux alól akarsz win-desktopot elérni.

amúgy telneten, ssh-n lazán el tudod érni a linuxod.
de van az internet menüpontban olyan, hogy segédeszközök, aztán munkaasztal megosztás, itt nézelődj.
az ezzel létrehozott kapcsolatot bármely vnc-klienssel elérheted.
[Szerkesztve] -
Batman
őstag
válasz
Bazsesz
üzenetére
Hali!!
Ahoz hogy tallozni tud linux alol az xp és forditva , sambat kell beállítanod , kde vezerlopultban halozatoknal van.
tavoli asztalhasznalat:
grafikusan akarod vagy jo consolbol is ugy (igy is megtudsz vele majd mindent csinalni)
ha eleg a consol akkor rakd fel az ssh-t ha meg nincs , egy putty nevu progival tudsz majd a gépedre csatlakozni az ip-je alapján
remélem segítettem ha kell meg valami kerdezz es ha tudok valaszolok -
udvari
tag
Hi !
hát ha okoskodik
akkor van lehetőség kézzel beirni a dolgokat (ehe csak nem ringyóz
)
persze tudni kéne milyen ama hangkártya és a moduloknál beírni ill a network inditó scripte meg ifup eth1
Amúgy meg műxenie kéne valszeg az usb-s modemed bohózkodik veled szerintem azok nem jók semmire használjál hálókábelt a modem meg az eth között azt nem fogsz szívni
Szia
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Battlefield 6
- Háztartási gépek
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Z690 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS EVGA 850W
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
amúgy meg van vmi progi uhu 12 alá csomagból synaptic ami olyan mint az a superkaramba teát kiírja hőfok stb?

)
Szerintem töltsd le az UHU 1.1beta2-öt és nézd meg, hogy azzal megy-e rendesen. Sajnos nem minden alaplapi hangkütyü megy egyenlőre normálisan. Pl Asrock K7VT4-4X-nek sem jó a hangja