- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Aktív témák
-
Eastman
addikt
válasz
aldebaran #49420 üzenetére
Az mit takar, hogy Sajnos ez csak windows alatt megy tökéletesen.?
Nincs win egyik vinyón sem. Nem mászik fel másra?
Szerk:
Közben van egy ilyen hibaüzenetem a notebookon:
~$ apt-cache search yumi
vfdata-morisawa5 - Font files for Morisawa Basic-5 type faces for pTeX
W: Duplicate sources.list entry http://hu.archive.ubuntu.com/ubuntu/ lucid/multiverse Packages (/var/lib/apt/lists/hu.archive.ubuntu.com_ubuntu_dists_lucid_multiverse_binary-i386_Packages)
W: Duplicate sources.list entry http://hu.archive.ubuntu.com/ubuntu/ lucid/multiverse Translation-hu (/var/lib/apt/lists/hu.archive.ubuntu.com_ubuntu_dists_lucid_multiverse_i18n_Translation-hu)
W: Duplicate sources.list entry http://hu.archive.ubuntu.com/ubuntu/ lucid/multiverse Packages (/var/lib/apt/lists/hu.archive.ubuntu.com_ubuntu_dists_lucid_multiverse_binary-i386_Packages)
W: Duplicate sources.list entry http://hu.archive.ubuntu.com/ubuntu/ lucid/multiverse Translation-hu (/var/lib/apt/lists/hu.archive.ubuntu.com_ubuntu_dists_lucid_multiverse_i18n_Translation-hu) -
-
leslieke
Jómunkásember
-
ViZion
félisten
válasz
aldebaran #45566 üzenetére
Semmi. De más proginál sem.
Van néhány "érdekesség" még, amikről fogalmam sincs...
Gedit nyílik gyorsan, terminálból is szinte azonnal. Viszont ha egy mappában kattintok akármi.txt-re, akkor malmozik egy percet. Leafpad instant nyitja...
Folyamatlista szerint a Gedit alszik... na de ennyire?
XBMC indulás után ~10 mp-vel crash-el... de második indulásra már nem. Sőt, utána sem. Minden nap az első start nyűgös. Már kivettem az induláskori média infó letöltéseket, ilyesmiket is.
Ehh.. más most nincs, asszemUpdate: Gedit megoldva: mivel nem tudtam alapra a Leafpadot rakni, Gedit leszed, öröm bódottá. Leafpad tökéletes.
-
ViZion
félisten
válasz
aldebaran #45564 üzenetére
Az a link az 1.4-hez van, nálam meg 3.2.1 ...ez merha érdekes, mert az oldalukon 2.32 van... OMG
Videónál meg írják is, h ez a background dolog Ubuntun kimaradt...
Másik: pl. névjegynél kattintok, h weboldal megnyitása, és üres oldal, gyk a kezdőlap jön fel. Más proginál is ez van, mintha jogosultság baja lenne, nem? -
válasz
aldebaran #45558 üzenetére
Ezeken már túl vagyok, addig el se jut, hogy neki most menü, vagy ilyesmi... :S
Bár lehet, hogy a default zavarja meg, de akkor is kéne lenni menünek, meg visszaszámlálásnak.
Kipróbálom majd anélkül is, csak most melóban is el vagyok havazva, meg ugye szakad is@sonar : Van, meg ez ugye gPXELinux, ami egy CD-ről bootol, megkeresi a TFTP szervert, és onnan folytatja a bootot. Eddig megy is, csak amikor a szerveren levő része elindult, és mutatná a menüt, akkor áll meg.
-
válasz
aldebaran #45556 üzenetére
Hehe, DHCP - DNS - FTP - HTTP - SQL az Linuxon sem ügy, de a PXE kicsit érdekesebb
nekem most ott a gáz, hogy a gPXELinux elkezd bootolni a gépemről (kliensgépen indul a CD, és a gépemről húzza az oprendszert), de boot közben megáll ott, hogy "TFTP prefix :" és "Trying to boot : 324324234-432423432-423423423-423432423" (a hosszú szám a System UUID), de sehol nem találok megoldást :S rtam a gPXE mailing listre, de még ki se került a levelem -
-
-
ViZion
félisten
válasz
aldebaran #45549 üzenetére
Hát, akkor Neked a programozás maradt csak. Nekem vannak ötleteim, de nem tudok sajnos programozni (illetve a basic és a turbopascal már nem jó ugye?
).
Szerintem a disztrók kipróbálása jó dolog, ne kérdezd miért, de van egy tucat iso-m, amiket LiveUSB-ként kipróbáltam... ..de maradt az Ubuntu, meg egy kis ideig az openSUSE."az ati kártyákhoz a driver még gyerekcipőben járt" na ez nem sokat változott
-
Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- iPhone 12 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest