- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
Eastman
addikt
válasz
aldebaran #49420 üzenetére
Az mit takar, hogy Sajnos ez csak windows alatt megy tökéletesen.?
Nincs win egyik vinyón sem. Nem mászik fel másra?
Szerk:
Közben van egy ilyen hibaüzenetem a notebookon:
~$ apt-cache search yumi
vfdata-morisawa5 - Font files for Morisawa Basic-5 type faces for pTeX
W: Duplicate sources.list entry http://hu.archive.ubuntu.com/ubuntu/ lucid/multiverse Packages (/var/lib/apt/lists/hu.archive.ubuntu.com_ubuntu_dists_lucid_multiverse_binary-i386_Packages)
W: Duplicate sources.list entry http://hu.archive.ubuntu.com/ubuntu/ lucid/multiverse Translation-hu (/var/lib/apt/lists/hu.archive.ubuntu.com_ubuntu_dists_lucid_multiverse_i18n_Translation-hu)
W: Duplicate sources.list entry http://hu.archive.ubuntu.com/ubuntu/ lucid/multiverse Packages (/var/lib/apt/lists/hu.archive.ubuntu.com_ubuntu_dists_lucid_multiverse_binary-i386_Packages)
W: Duplicate sources.list entry http://hu.archive.ubuntu.com/ubuntu/ lucid/multiverse Translation-hu (/var/lib/apt/lists/hu.archive.ubuntu.com_ubuntu_dists_lucid_multiverse_i18n_Translation-hu) -
-
leslieke
Jómunkásember
-
ViZion
félisten
válasz
aldebaran #45566 üzenetére
Semmi. De más proginál sem.
Van néhány "érdekesség" még, amikről fogalmam sincs...
Gedit nyílik gyorsan, terminálból is szinte azonnal. Viszont ha egy mappában kattintok akármi.txt-re, akkor malmozik egy percet. Leafpad instant nyitja...
Folyamatlista szerint a Gedit alszik... na de ennyire?
XBMC indulás után ~10 mp-vel crash-el... de második indulásra már nem. Sőt, utána sem. Minden nap az első start nyűgös. Már kivettem az induláskori média infó letöltéseket, ilyesmiket is.
Ehh.. más most nincs, asszemUpdate: Gedit megoldva: mivel nem tudtam alapra a Leafpadot rakni, Gedit leszed, öröm bódottá. Leafpad tökéletes.
-
ViZion
félisten
válasz
aldebaran #45564 üzenetére
Az a link az 1.4-hez van, nálam meg 3.2.1 ...ez merha érdekes, mert az oldalukon 2.32 van... OMG
Videónál meg írják is, h ez a background dolog Ubuntun kimaradt...
Másik: pl. névjegynél kattintok, h weboldal megnyitása, és üres oldal, gyk a kezdőlap jön fel. Más proginál is ez van, mintha jogosultság baja lenne, nem? -
válasz
aldebaran #45558 üzenetére
Ezeken már túl vagyok, addig el se jut, hogy neki most menü, vagy ilyesmi... :S
Bár lehet, hogy a default zavarja meg, de akkor is kéne lenni menünek, meg visszaszámlálásnak.
Kipróbálom majd anélkül is, csak most melóban is el vagyok havazva, meg ugye szakad is@sonar : Van, meg ez ugye gPXELinux, ami egy CD-ről bootol, megkeresi a TFTP szervert, és onnan folytatja a bootot. Eddig megy is, csak amikor a szerveren levő része elindult, és mutatná a menüt, akkor áll meg.
-
válasz
aldebaran #45556 üzenetére
Hehe, DHCP - DNS - FTP - HTTP - SQL az Linuxon sem ügy, de a PXE kicsit érdekesebb
nekem most ott a gáz, hogy a gPXELinux elkezd bootolni a gépemről (kliensgépen indul a CD, és a gépemről húzza az oprendszert), de boot közben megáll ott, hogy "TFTP prefix :" és "Trying to boot : 324324234-432423432-423423423-423432423" (a hosszú szám a System UUID), de sehol nem találok megoldást :S rtam a gPXE mailing listre, de még ki se került a levelem -
-
-
ViZion
félisten
válasz
aldebaran #45549 üzenetére
Hát, akkor Neked a programozás maradt csak. Nekem vannak ötleteim, de nem tudok sajnos programozni (illetve a basic és a turbopascal már nem jó ugye?
).
Szerintem a disztrók kipróbálása jó dolog, ne kérdezd miért, de van egy tucat iso-m, amiket LiveUSB-ként kipróbáltam... ..de maradt az Ubuntu, meg egy kis ideig az openSUSE."az ati kártyákhoz a driver még gyerekcipőben járt" na ez nem sokat változott
Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest