Keresés

Aktív témák

törölt tag

válasz Brutforsz #49199 üzenetére

úgy is van. ezzel lehet előhívni, bár nem feltétlenül értem a logikát mögötte, plussz jópár találatnál a google sima super jobbklikkel tér vissza ami nem megy, kell közé az alt.

egyébként úgyse érdekel senkit kb de leírom hogy örömködjek, 12.04 lts gnome classic felületen tükörsima, vajpuha, kényeztet mint két albán örömlány. nem akad, nem omlik, hibaüzenetet nem láttam csak az első indításkor (valamiért az összes ubi disztró megfekszik a laposomon első indulásra, egér stopp fél perc mulva bill stopp és kikapcs gomb stopp) azóta viszont megy mint az angyal. melegedés nálam ugyanolyan mint 10-es lts-en modok nélkül, akkuidő dettó, win 7 kb 10 perccel mutat többet de valós felhasználás mellett nem mérhető különbség. ami öröm hogy megszűnt a sleepből felkelés után a ventilátor maxra állítása, az előző lts nél 10 ből 5x kb előjött és csak terhelésre vagy a töltő kihúzás-bedugás kombóra állt vissza, itt tökéletes. a vinyót a laposon még midnig túl gyakran teszi parkolóra, némi hdparm túrás után az is megy. ezen túl nem igazán tudok belekötni, én örömmel használom egységsugarú user módban otthon.

Aktív témák