Hirdetés
- Új, hardveres funkcióval várható a Pixel 11 széria
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Aktív témák
-
Visormail
addikt
-
Visormail
addikt
Sziasztok van egy Ubuntu Linux virtuális gépem, VMWare alatt fut 11.10-re frissítve és kicsi volt a beállított háttértároló maximális mérete. A VMWare-ben megnöveltem a maximális méretet, utána a friss gparted-live-0.11.0-10.iso lemezképről bootoltam és kiterjesztettem a meghajtó méretét az üres területre is. Ezt csak úgy tudtam megtenni, hogy kitöröltem a swap partíciót mert ez az adatpartíció és a partícionálatlan terület között volt.
Ez után a meghajtó végén újra létrehoztam egy partíciót linux-swap fájlrendszerrel, formatálás linux-swap fájlrendszerrel, swap bekapcsolása. Mindkét partíció elsődleges.Az Ubuntu működik nincs vele semmi baj, viszont ha a feltelepített gparted-et elindítom akkor a swap partíción azt mutatja hogy Méret 509.88 MiB Használt - Szabad - Állapot: nem aktív. Ha itt újra rányomok jobb gomb/swap bekapcsolása akkor úgytűnik megcsinálja a jobbgombos menüben swap kikapcsolása lehetőséget mutat és az Állapot: aktív, de újraindítás után megint ugyanaz van mint az elején.
Mitől lehet ez, mit kellene még csinálni? A jelzőknél esetleg be kell pipálni valamit?
Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- Melyik tápegységet vegyem?
- BestBuy topik
- Premier dátumot kapott a Call of Duty mozifilm
- Konteó topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Használt - Szabad - ez normális?