- iPhone topik
- Apple Watch
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Aktív témák
-
mzx
senior tag
felraktam Xfce-t is, Lxde-t is, alig negyed ora alatt meg volt
Xfce-t tesztelem most még csak, ISTENI !
Régi P3-as jószágom száguld
(a Xubi és Ubi live cd -zésekre visszaemlékezve is szamitottam erre)
Kérdésem: Xfce alá is kell mount -olnom a masik vinyómat ,amin XP van?
Nem látom a file kezelőben azt a vinyót jelenleg.. . . S Z E R K . : "Médialejátszó" nevű player felismeri azt a vinyómat és most jut eszembe: Xubi live cd-zéssorán is épp ezt tapasztaltam:
a médialejátszó felismerte, ámde a file kezelőben nem latom ...
merre találni , file kezelőből?Más.
Rájöttem közben, mit értett az egyik hozzászóló Nautilus alatt
(Default file kezelő, Gnome alatt; tényleg nem tudtam eddig)
Köszi Tom a tovabbi ötleteket!
Meggondolom, és ha evvel is kisérletezni szeretnék majd (általad javasolt web böngészővel), akkor majd visszaketresem eme hozzászolasod.
Egyelore nem akarom teleírni a hdd-t, és már az Xfce -vel is isteni gyors az ablakkezelés, bár még csak a tesz elején tartok. Ahogy irod: Lxde -val még gyorsabb lesz, nah, majd avval is megnézem talán még ma (már fenn van)
Nos, Gnome alatt megtapasztaltam, minél tobb ablakot ill. alkalmazást nyitok meg (pláne ha netrádio, vagy mp3 lejátszás is megy), sokkal nagyobb mértékben lassitja a muveletvégzését a gépnek, mint amilyen arányban windows-om lassul a gépemen, ilyen esetben.
Most leterhelem kicsit Xfce-t ...Meglátjuk
Mindenesetre kecsegtető már most, hogy pár ablak és alkalmazás megnyitása és azokban való funkciók használata során is joval nagyobb a sebesség, mint Gnome alatt, hasonlo esetben.
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 90% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest