- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Garmin topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
- Milyen okostelefont vegyek?
- MWC 2026: Újból érik a szeder az Unihertz kertjében
- Nem lesz Redmi Note 16, évet ugrik a sorozat
Aktív témák
-
_ak_
addikt
Vmi ötlet, h lehetne működésre bírni az atheros wifit? A linkelt kép szerint mennie kéne, vagy az még nem jelent semmit?
A másik. Elég fontos lenne, h multimédia terén is jól menjen a dolog, de a videó lejátszással egy kis gondom támadt. Először kipróbáltam a beépített lejátszót, leszedtem gstreamer csomagokat (ha jól emlékszem az egyik vmi ffmpeg a másik az extra volt), de a képminőség egyenesen botrányos volt. Ilyen pixeles képet nem is tudom, h lehetne csinálni.
2ik jelölt a vlc volt. bár messze nem volt annyira pixeles, teljes képernyőn néha ugrott vagy inkább mintha megtört volna. Mit ajánlotok?
Ja és igen, van olyan lejátszó ami hasonlít a wpm-re? (videó nézésre borzasztó, de zene lejátszásra, eddig jobbat nem találtam, vagyis legfőképpen a médiatár tetszik, ahogy elrendezi az mp3-akat.Netán arra vmi esély van, h wine-vel lehet futtatni wmp-t és kmplayert?
szerk.: még egy dolog ill. kettő
amit sikerült is lejátszanom (zene meg videó), azok a winhez képest sokkal csendesebbek voltak, plusz fülhallgatóval nem tudtam elintézni, h csak az szóljon, tehát együtt szólt a hangszórókkal (az is érdekes volt számomra, h nem is tudam teljesen elnémítania fülhallgatót, hiába húztam le a hangerőt, akkor is suttogott) alaplapi realtek.amúgy egy msi pr210 lapival próbálkozok
Aktív témák
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- talmida: My Art II.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- TCL LCD és LED TV-k
- Gyúrósok ide!
- Építő/felújító topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Garmin topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD FX
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- Samsung Galaxy S25 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

2ik jelölt a vlc volt. bár messze nem volt annyira pixeles, teljes képernyőn néha ugrott vagy inkább mintha megtört volna. Mit ajánlotok?
amit sikerült is lejátszanom (zene meg videó), azok a winhez képest sokkal csendesebbek voltak, plusz fülhallgatóval nem tudtam elintézni, h csak az szóljon, tehát együtt szólt a hangszórókkal (az is érdekes volt számomra, h nem is tudam teljesen elnémítania fülhallgatót, hiába húztam le a hangerőt, akkor is suttogott) alaplapi realtek.