Hirdetés
- 100 wattos töltést és 27 wattos fordított töltést kap a Redmi Turbo 5 Max
- Másfél millió forintért már haza is vihető a Huawei aranyozott csúcsórája
- Gyártási gondok a BOE-nél: Samsung kaphatja az iPhone 17e kijelzőit is
- Mágneses hordozható töltővel készül a Samsung a Galaxy S26 mellé
- Képeken mutatjuk meg a Lenovo Idea Tab Pro Gen 2-t
- A Nothing történelmet emleget, közben új logót mutogat
- Komoly kihívót küldött a konkurenciára a Honor
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vége lehet a OnePlusnak? Állítólag az Oppo bezárná a márkát
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
_ak_
addikt
Vmi ötlet, h lehetne működésre bírni az atheros wifit? A linkelt kép szerint mennie kéne, vagy az még nem jelent semmit?
A másik. Elég fontos lenne, h multimédia terén is jól menjen a dolog, de a videó lejátszással egy kis gondom támadt. Először kipróbáltam a beépített lejátszót, leszedtem gstreamer csomagokat (ha jól emlékszem az egyik vmi ffmpeg a másik az extra volt), de a képminőség egyenesen botrányos volt. Ilyen pixeles képet nem is tudom, h lehetne csinálni.
2ik jelölt a vlc volt. bár messze nem volt annyira pixeles, teljes képernyőn néha ugrott vagy inkább mintha megtört volna. Mit ajánlotok?
Ja és igen, van olyan lejátszó ami hasonlít a wpm-re? (videó nézésre borzasztó, de zene lejátszásra, eddig jobbat nem találtam, vagyis legfőképpen a médiatár tetszik, ahogy elrendezi az mp3-akat.Netán arra vmi esély van, h wine-vel lehet futtatni wmp-t és kmplayert?
szerk.: még egy dolog ill. kettő
amit sikerült is lejátszanom (zene meg videó), azok a winhez képest sokkal csendesebbek voltak, plusz fülhallgatóval nem tudtam elintézni, h csak az szóljon, tehát együtt szólt a hangszórókkal (az is érdekes volt számomra, h nem is tudam teljesen elnémítania fülhallgatót, hiába húztam le a hangerőt, akkor is suttogott) alaplapi realtek.amúgy egy msi pr210 lapival próbálkozok
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-book olvasók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Itt a ChatGPT végső megoldása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
2ik jelölt a vlc volt. bár messze nem volt annyira pixeles, teljes képernyőn néha ugrott vagy inkább mintha megtört volna. Mit ajánlotok?
amit sikerült is lejátszanom (zene meg videó), azok a winhez képest sokkal csendesebbek voltak, plusz fülhallgatóval nem tudtam elintézni, h csak az szóljon, tehát együtt szólt a hangszórókkal (az is érdekes volt számomra, h nem is tudam teljesen elnémítania fülhallgatót, hiába húztam le a hangerőt, akkor is suttogott) alaplapi realtek.