- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Ez most a legjobb robotporszívó. Kérdőjel? De nem olcsó. Pont.
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Oppo Pad Mini néven készülhet a gyártó új, kompakt, prémium táblagépe
- Új Xiaomi Mijia etető érkezik 5 MP-es kamerával és éjjellátással
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
valamelyik nap gyors akartam lenni, és bíztam benne, hogy az ubi is tud róla... nem igazán akart. a lényeg: wlanon kapom a netet egy routertől. a gép lan portjára rádugtam egy másik routert, amire be akartam ssh-zni... csak nem igazán akart menni, amíg a wlant le nem lőttem. mind a netosztó routernek, mind a rádugottnak 192.168.1.x az ip-je, a netest nem akartam megváltoztatni, mert ahoz több gépen kellett volna mojolni. a másikét nem tudtam, mert gyári default.
a lényeg: vagy a wlan (és az internet) ment, vagy a vezetékes, de internet nélkül. ubuntu 6.10 van rajta. hol/mit kellene beállítani, hogy ha a vezetékes routerre ssh-val felmegyek, akkor az a gépen keresztül, a wlanon kapott netet lássa? vagy amíg azonos alhálón vagyok, esélytelen? a ping is csak akkor ment a vezetékesen, ha -I-vel megmondtam neki, hogy öreg, errefele keresd.
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PH! Darts
- Linux kezdőknek
- Crimson Desert
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 1TB
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
- 267 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- Gainward RTX 5080 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest