Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Aktív témák
-
chab7
addikt
Igen, van (azaz volt) egy jelentésküldés gomb még rajta és kész. Mindegy, amúgy is Lubuntut akartam feltenni (tisztán), így hát mivel még csak egy napos rendszer volt leszedtem azt és újraraktam belőle. Majd meglátjuk ezen előjön-e az ablak.
Az LMDE-ben meg pár dolog nem jön be (pl reboot után a samba csak egy service samba restart parancs után működik - holott fut, de ez kell neki, hogy elérhető legyen + nyomtatásnál csak 1 cm nyom a papírra a többi üres...) szóval úgy néz ki újra lesz ubuntu is a gépen - Lubuntu formában
(Amúgy nekem újdonság a telepítőben, hogy ha live indítom és csatolom az adat partíciót hogy elérjem a wifi kódját akkor ha nem választom le, a telepítő kidob egy ablakot hogy így nem biztos, hogy tud telepíteni. Viszont ha rányomok hogy lecsatolja akkor ott konzolba vált és megfagy az egész. Ha meg nemre nyomok akkor ez az üzenet végtelenedik.
Ez nem gond, csak leírom, hátha valakinek hasznos lesz a jövőben, mert ha én belebotlottam, más is járhat így. Szóval live alól telepítésnél ne legyenek felcsatolva a vinyó partíciók
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Antivírus szoftverek, VPN
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0328)
- Sony ULT FIELD 1 bluetooth hangszoró
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest