Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • chab7

    addikt

    válasz hcl #49650 üzenetére

    Igen, van (azaz volt) egy jelentésküldés gomb még rajta és kész. Mindegy, amúgy is Lubuntut akartam feltenni (tisztán), így hát mivel még csak egy napos rendszer volt leszedtem azt és újraraktam belőle. Majd meglátjuk ezen előjön-e az ablak.
    Az LMDE-ben meg pár dolog nem jön be (pl reboot után a samba csak egy service samba restart parancs után működik - holott fut, de ez kell neki, hogy elérhető legyen + nyomtatásnál csak 1 cm nyom a papírra a többi üres...) szóval úgy néz ki újra lesz ubuntu is a gépen - Lubuntu formában ;)

    (Amúgy nekem újdonság a telepítőben, hogy ha live indítom és csatolom az adat partíciót hogy elérjem a wifi kódját akkor ha nem választom le, a telepítő kidob egy ablakot hogy így nem biztos, hogy tud telepíteni. Viszont ha rányomok hogy lecsatolja akkor ott konzolba vált és megfagy az egész. Ha meg nemre nyomok akkor ez az üzenet végtelenedik.
    Ez nem gond, csak leírom, hátha valakinek hasznos lesz a jövőben, mert ha én belebotlottam, más is járhat így. Szóval live alól telepítésnél ne legyenek felcsatolva a vinyó partíciók ;)

    Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)

Aktív témák