Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
Aktív témák
-
Lacces
őstag
Na beállok a kérdezők sorába

Nekem kellene egy nagy segítség, ha nem lesz megoldás akkor lehet leváltom az ubuntut.
"Brace yourself, the summer is comming" - és ez motivál engem. Az energia hatékonysággal van nagy bajom az Ubuntukkal kapcsolatban.Hajlamos túlforrosódni az egész laptop. A cpu hőmérséklete képes eléírni akár a 60-70 fokot, és a ventiből áramlik a hő, simán tudom hajszárítónak is használni...
Hardver: ASUS X52-jr
CPU: Intel Core i3 M250
RAM: 3GB.
GPU: ATI mobility radeon HD5470 1GB
OP: Ubuntu 12.04 64bit Unity felület.Chromium böngészőben, ha csak 5-6 lap van megnyitva, akkor még okés, viszont ha olyan oldalon vagyok ahol aktív a javascript működés (gondolom én, mert sokszor jelez, hogy szkript-et megállítsa vagy tovább folytassa) akkor nagyon pörög a cpu...
Ha nautilus ablak és egy videolejátszó is van (a beépített Média player) és a cpu elkezd erősen pörögni.Még béta alatt próbáltam hogy felraktam az amd drivert a gpuhoz, de nem nagyon volt hőtermelés csökkenés, a jupitert is felraktam és az félig jó volt, de ha power save módba raktam, akkor néhány weblapott nem is tudott betölteni, meg lefagyott a firefox/chromeium.
Én kifogytam az ötletekből... Nem tudom mivel tudnám megakadályozni ezt a nagy hőtermelést.Próbáltam a Linux Mintet, Xubuntut, Lubuntut is, de ugyanaz az eredmény, mintha maga az Ubuntu, vagy esetleg a Debian alap nem szereti az én configomat.
Ti mit mondtok?

Aktív témák
- Bestbuy játékok
- BestBuy topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Interactive Brokers társalgó
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ingatlanos topic!
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 zsanér törött LAPTOP 1
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG Strix Scope Deluxe /DE/Red switch/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Dell Precision M6800 17,3" FHD, i7, Quadro 4GB workstation notebook számlával, garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest