Hirdetés
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
Aktív témák
-
Rájöttem, hol szúrtam el a dolgot. Nem értettem meg magam világosan. Én a backup-al nem a fájlrendszer hibái, vagy a hackerek működése miatti visszaállítást szeretném elérni, hanem kifejezetten a vinyóhalál esetén történő gyors visszaállítás lenne a célom. Ez lehet bad sector, vagy bármi más, de főként bad sector ugye az esélyes. Persze a raid erre való, de nálam erre csak szoftveres lehetőség van és az nagyon terhelné a procit, így ezt nem szeretném, raádásul vinyót sem szeretnék méregdrágán venni most (ugyan olyat, amint az egész cucc van most), ráadásul van megfelelő vinyóm backup-hoz, raid-hez viszont nincs. Ezért kerestem tehát olyan megoldást, amivel az egész vinyótartalmat le tudom menteni, gyorsan visszaállítható formában és nem csak a "változott adatokat", meg a lényeges könyvtárakat, stb-stb., mert ezzel pl. bad sector hiba esetén nem érek túl sokat...
Első körben megpróbáltam csak simán betömöríteni az összes könyvtárat tar-al... Kétszer is... egyszer sem sikerült. Valahol mindig leállt hibaüzenettel, íme:
Van esetleg ötletetek, mi lehet a gond?

Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- OpenWRT topic
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Apple iPad Smart Keyboard magyar
- Huawei P30 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest