Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- iPhone topik
Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Nyugalom fiatalok! Vizion bácsi má' két hete írja a cikket, ~2-3 hónapja disztrókat próbálgatok. Ami eddíg lejött: Zorin nagyon baráti, akinek a 10.10 compizos dolgok bejöttek, de lusta keresgélni csak használná annak legjobb. Debian alapokon a "mindent egyben" a Linux Mint DVD változat - nálam maradt volna, de az Ubuntu archivesről nem tudott frissíteni. Ez másnál is jelentkezett, megoldást nem találtam. Remélhetőleg egyszercsak "leválik" Ubunturól, és vele egyenértékűként létezik majd tovább.
Aki nem riad vissza az RPM-től, annak Mageia, openSUSE ajánlható. Mindkettő rengeteg progival, jó támogatás, "emberbarát" kezelés. openSUSE volt régebben is nekem, sajna főleg KDE-hez vannak leírások, így mennie kellett. Ja, meg a parancsok: gksu helyett gnomesu, KDE felületnél kdesu, meg ilyesmik. Szerintem ez szimpla marhaság, de ők tudják. openSUSE illetve a SuSE csomagkezelése legendás, meg tudom erősíteni, hogy az eddig kipróbált disztrók közül ez a legjobb, természetesen a synaptic is nagyon jó, de a Yast köröket ver rá.
Jelenleg nálam Fedora fut, Gnome Shellel. Aki nem ijed meg a viszonylag puritán, de nagyon jól legózható rendszertől, annak ez kell. Atom gyors, kis méretű, friss - ennek a hátránya, h a kernel már frissült, zárt driver meg nincs még hozzá, de kárpótlásul a nyíltal is tökéletes. Sebessége kiemelkedő, minden "ott van", nem megjelenik vagy ilyesmi... Persze ez a monstre progikra nem állja. Minden van hozzá, ami kell. A Gnome Shell (ez az alapértelmezett, érdemes ezt használni) bugyutaságaira is vannak extensionok, szépen felturbózható. Sajnos Compiz nincs. Akinek nem bejövő a Gnome Shell, annak van egy halom Spin, de kevesebb dokumentációval.Cikk hamarosan, kis türelmet kérek, elég nagy fába hasítottam, nem lesz alapos, de még így is terjedelmes... korrektúra és kb. 1 oldal megírása van még hátra.

Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bittorrent topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen autót vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Adata DDR5 5600 RAM 2x8 GB
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest