Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Milyen okostelefont vegyek?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
PuMbA
titán
válasz
MacCaine
üzenetére
A laptopom 6 éves Core Duo-val és ATI VGA-val, az asztali gépbe meg van egy Athlon 64 X2 egy 2-3 éves NVIDIA VGA-val, tehát nekem sincs új cuccom és/vagy egzotikus hardverem

A 10.04 beta verziója sokkal működőképesebb volt, mint ez. A 12.04 meg hiába beta, van olyan, hogy be se tudok logolni és resetelni kell a gépet --> alfa verzió. A beta szoftver lényege, hogy azért van olyan minőségű, hogy használni lehessen, na ez itt nem teljesül. Én régen egy csomó bug reportot toltam Launchpadon, de mostanában csomó lényegtelen dologgal foglalkoznak és nem az igazi gondokkal. Én szeretném tovább használni az Ubuntut, de ha ennyire nem veszik észre magukat...
Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Silver használt, karcmentes, 100% akku, garanciás 2028.11.21-ig MM
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest