Aktív témák
-
BDave
őstag
Sziasztok!
Tegnap óta használok először Ubuntut (11.10) és az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudnám elindítani a .exe kiterjesztésű egyszerű programocskát, ami a .net keretrendszert használja (felmegy a netre és onnan szedi le az infókat). Olvastam, hogy Mono-val lehetséges az ilyen fájlok elindítása, de nem tudom elindítani, ezt írja ki a terminál: "the assembly mscorlib.dll was not found or could not be loaded". Rákerestem, de nem találtam megoldást, nem tudom mit kéne tenni, nem vagyok jártas a Linux világában, szóval örülnék, ha kapnék segítséget. (Mellesleg minden más programot, amit Windowson is használtam, sikeresen feltettem, tetszik az Ubuntu. Legalábbis eddig.)
Azt azért érdemes tudni, hogy nem egy publikus programról van szó, az iskolám készíti, ezzel lehet megnézni a hiányzásokat és az órarendet.
Aktív témák
- Kés topik
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
- PCI Express 7.0 – Brutális sebesség, de minek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyúrósok ide!
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gitáros topic
- Jövedelem
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Új FULL HD webkamera + Számla
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest