Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
Aktív témák
-
BDave
őstag
Sziasztok!
Tegnap óta használok először Ubuntut (11.10) és az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudnám elindítani a .exe kiterjesztésű egyszerű programocskát, ami a .net keretrendszert használja (felmegy a netre és onnan szedi le az infókat). Olvastam, hogy Mono-val lehetséges az ilyen fájlok elindítása, de nem tudom elindítani, ezt írja ki a terminál: "the assembly mscorlib.dll was not found or could not be loaded". Rákerestem, de nem találtam megoldást, nem tudom mit kéne tenni, nem vagyok jártas a Linux világában, szóval örülnék, ha kapnék segítséget. (Mellesleg minden más programot, amit Windowson is használtam, sikeresen feltettem, tetszik az Ubuntu. Legalábbis eddig.)
Azt azért érdemes tudni, hogy nem egy publikus programról van szó, az iskolám készíti, ezzel lehet megnézni a hiányzásokat és az órarendet.
Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs