Hirdetés
- Március 17-én debütál az Oppo Find N6, fotókon a színváltozatok
- Poszteren a OnePlus 15T, zöld és barna színben jön a kompakt mobil
- MWC 2026: Meglepetések nem voltak, de azért volt miről beszélni
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- MWC 2026: Úgy kell ide az aktív hűtés, mint kígyónak a sportcipő
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Google Pixel topik
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
Aktív témák
-
válasz
jochen
üzenetére
Nah, feltettem az újabbat. Ezt legalább frissíteni lehetett, vagyis lehetett volna, ha nem akart volna órákba kerülni. De a Firefox és a Thunderbird ezen sem indult el telepítés után, talán egy frissítés jót tett volna nekik.
A Rendszermenttet legalább teleptettem, készíttettem egy visszaállítási pontot vele, majd egy .iso fájlt. Aztán elindítottam a Live-ot, és nem találtam semmi olyan hibát amit említettél, a böngészőn és a levelezőkliensen kívül rendben elindult minden.
Eztán fogtam és elindítottam a telepítést is, nem vettem észre semmi rendellenességet, gyorsan dolgozott. Az újonnan telepített rendszer aztán rendben felállt, az új adataimmal tudtam bejelentkezni.
Összességében elmondhatom tehát, hogy semmilyen problémát sem tapasztaltam amely összefüggne a Rendszermenttel. Csak annyit tudtam megállapítani, hogy nem szívesen használnám ezt a rendszert. Jah, és, hogy az eredeti telepítő Casperes, a Rendszerment-féle meg live-bootos.
Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB Black használt 100% akku 6 hónap garancia
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
- BESZÁMÍTÁS! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad 13 Gen2 - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Awesome Navy használt, megkímélt 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest