Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
válasz
jochen
üzenetére
Nah, feltettem az újabbat. Ezt legalább frissíteni lehetett, vagyis lehetett volna, ha nem akart volna órákba kerülni. De a Firefox és a Thunderbird ezen sem indult el telepítés után, talán egy frissítés jót tett volna nekik.
A Rendszermenttet legalább teleptettem, készíttettem egy visszaállítási pontot vele, majd egy .iso fájlt. Aztán elindítottam a Live-ot, és nem találtam semmi olyan hibát amit említettél, a böngészőn és a levelezőkliensen kívül rendben elindult minden.
Eztán fogtam és elindítottam a telepítést is, nem vettem észre semmi rendellenességet, gyorsan dolgozott. Az újonnan telepített rendszer aztán rendben felállt, az új adataimmal tudtam bejelentkezni.
Összességében elmondhatom tehát, hogy semmilyen problémát sem tapasztaltam amely összefüggne a Rendszermenttel. Csak annyit tudtam megállapítani, hogy nem szívesen használnám ezt a rendszert. Jah, és, hogy az eredeti telepítő Casperes, a Rendszerment-féle meg live-bootos.
Aktív témák
- Ubuntu Linux
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- Hobby rádiós topik
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Horgász topik
- Amazon Alexa
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Battlefield 6
- Milyen program, ami...?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook x360 1040 G8 i7-1185G7 32GB 512GB 2in1 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest