Hirdetés
Aktív témák
-
Mtbsrác
senior tag
Létezik olyan progi amivel megtudom határozni bizonyos progiknak, hogy mennyi sávszélt használhat fel mind fel mind le irányban?
Ha igen hol található és hogy kell indtallálni.
Kendek:
Kipróbáltam a minimál telepítést hát azon a kis gépen egy kínszenvedés. (1.5óra)
Felsikerült raknom. Nagynehezen graf felületet is adtam neki majd, soft centert nemtudtam adni neki. Esetleg ha te már vagy vki már tett fel így rendszert leaírhatná hogy mit pipált ki a telepítőben hogy lett graf felülete és lett szoft központja. Vagy milyen parancsokkal tette ezeket meg. Konkrétan ez a kettő kellene graf felület meg soft közp. Ill hogy egyből graf felülette inuljon ha fellett téve rá már.
Aktív témák
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Mazda topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Autós topik
- Robotporszívók
- Milyen autót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest