Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
Aktív témák
-
aag
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Nero alatt szerintem megy.
Persze, megy már vagy 8 éve windowsz alatt egy sereg programmal. De ezek általában pénzes programok, ahogyan a NERO is az. Linux alatt, a közkedvelt ingyenesekkel meg nem megy. De megy például linux alatt az ImgBurn-nal, csak ahhoz icipicit érteni kell. Az én környezetemben az ilyen program olyan mintha nem is létezne.
De nem is tudom miért mondom ezt el. Nézd, "ki mint él, úgy ítél", mondja a régi mondás. A legtöbb felhasználó nem találkozik ilyen problémával, de ettől ezek a problémák léteznek és adott esetben meg kell tudni őket oldani alap felhasználói szinten, kettő darab egérkattintással. Tudomásul kell azt venni, hogy ez még linux alatt nem megy. Ingyenes. Csoda hogy az is megy amit látsz. Nem lehet reklamálni érte, hogy nem megy. Viszont ha az ember ilyesmit latolgat egy ici-picit is, máris elkezdik zrikálni a linux-fanok, hogy akkor húzzon el innen. Pedig éppenhogy ezek a dolgok is szorosan ide tartoznak Szerintem.
Aktív témák
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- BestBuy ruhás topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Jogász topik
- Linux Mint
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- PayPal
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Rendelésre: Apple Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 1TB SSD - 27% ÁFA
- MINDENFÉLE Laptop jó áron nézz körül! 60+ hirdetés Üzleti,Gamer, Multimédiás,Tervező
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- Eladó iPad Pro 12.9 tokok többféle színben és kivitelben!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest