Hirdetés
- NVIDIA NVFP4: itt az új, 4 bites lebegőpontos AI adatformátum
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
törölt tag
ja, ez sajna nem működik mindenhol rendesen
újabban, amikor szoftverközpontot próbáltam, mert azzal nyitotta alapból a .deb telepítőket, és a csomagnak függőségek is voltak, akkor azt írta ki, hogy hibás csomag, nem lehet megnyitni...bsanya: ha nagyon szeretnél windows jellegű felületet, akkor szerintem próbálj meg egy kubuntu-t esetleg. ha elbírja a géped, akkor az egy elég jó választás. nem is kell hozzá újratelepíteni a rendszert, csak feltenni a "kubuntu-desktop" csomagot (ez olyan 800-900MB-nyi csomagot fog letölteni), aztán a login képernyőn ki tudod választani, hogy a kde plasma induljon el. bár persze bizonyos dolgok miatt érdemesebb tiszta telepítést, de így is működik.
Aktív témák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Starlink
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen monitort vegyek?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA NVFP4: itt az új, 4 bites lebegőpontos AI adatformátum
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- További aktív témák...
- Gamer PC - Számítógép! Csere- Beszámítás! R7 5700 / Suprim RTX 3080/ 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo X13 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
újabban, amikor szoftverközpontot próbáltam, mert azzal nyitotta alapból a .deb telepítőket, és a csomagnak függőségek is voltak, akkor azt írta ki, hogy hibás csomag, nem lehet megnyitni...