Hirdetés
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Vivo X200 FE – fenséges méret
Aktív témák
-
Auratech
őstag
Ez hülye kérdés? Csak be akarom állítani a képernyő felbontását normálisra. Nem varázsolni akarok. Másfél órája. Türelmesen keresgélek. Szerintem a megoldás néhány kattintás. Most tulajdonképpen szimulálom, hogy átlagos ésszel feltelepítek egy jónak mondott ubuntu Linuxot egy 2 éves gépre. Mit kell tennem, hogy meglegyen a felbontás. Szerencsémnek kellett volna lennie a telepítéskor? Közben a facebookon flash player frissítést kért a a böngésző. Oké. Rányomtam. erre felkínál egy rakat YUM..targz..filet. Kiírja felette, hogy 64 bit linux, meg firefox. Ok. az elsőt leszedem. Lejön. Rákattintok, hogy run, ahogy az instukció mondja, megnyílik de más semmi. Most rosszat töltöttem le?
Ha grafikus a felület, legyen egyértelmű a használat...
Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Humble szökevények 500-1500Ft
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H310M i5 8500 8GB DDR4 480GB SSD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest