Aktív témák

• Pano

veterán

Sziasztok!

Már egyszer megköszöntem, de újra szeretném az eddigi segítségeket. Sajnos a problémát a felajánlott megoldásokkal sem sikerült áthidalni.

Feldobtam az Ubuntu 10.4 LTS verziót és ez csodálatosan működik, nem lassú és az "effektek", HD videók is remekül mennek a kártyám zárt meghajtójának hiányában is.
    Most, hogy van viszonyítási alapom, bátran tudom kijelenteni, hogy az Unity teljesítménye tényleg eléggé kifogásolható.
    Hihetetlen, hogy mennyire érződik a teljesítmény különbség, nem tudom mit rontottak el ennyire :S
    Szerintetek lesz lehetőség a későbbiekben ezt a felületet választani az Unity helyett? Vagy lesz az, hogy ha más kell akkor Xubuntu?

Lenne egy kérdésem még, amiben a segítségeteket szeretném kérni.
    Olyan problémám akadt, hogy az Emphaty nem jelentkezik be az MSN fiókomba. Csak kapcsolódik, kapcsolódik, kapcsolódik és nem történik semmi. Ez a gond megvolt az új esetében is, viszont ott update segített. Van erre valami megoldás?

Valamint valahol be lehet állítani, hogy az új ablakok a képernyő közepén és ne a bal felső sarokba nyíljanak?

Előre is köszi a válaszokat.

Pano

Aktív témák