Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ismét az alsó polcot bővíti a Tecno
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
vilmaboy
őstag
válasz
Kendek
üzenetére
azért tettem lubuntut, mert azt javasolták, h ehez a géphez vagy lubuntu vagy mint lenne a jó. első linuxom. azért tettem fel, h tanuljam. át kívánnék madj térni windowsról. windowsban jó vagyok. szerelek. de ez egy más világ nekem. értem mit kéne, csak nem tudom hogyan kell... illetve csak egy részét értem. Amikor feltettem a lubuntut, akkor csak az alter akart felmenni rá. ne kérdezd miért. az is egy szívás volt mire lett grafikus felületem. már kezdem érteni miért, de sajna még nem tartok ott, hogy egy reinstall után megismételjem a driverek és a vega helyrepofozását. még nagyon az út elején járok. Azért kérdeztem a gnómót és a többit, mert van, de nem jó. és nem értettem miért van fent, ha egyszer mégsincs...

Elsőre Ubuntut akartam a fujitsura, de aztán az fel sem akart települni... igaz nem alter volt, sima. Véleményed szerint mi lenne való ezen laptopra?nem megy rengeteg screen saver sem... stb.. azokat sem értem, de majd megoldom
sokat guglizok... fele napom a tanulásra megy...
Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alienware 17r4 olvass
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

sokat guglizok... fele napom a tanulásra megy...