- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
Aktív témák
-
vilmaboy
őstag
válasz
Kendek
üzenetére
azért tettem lubuntut, mert azt javasolták, h ehez a géphez vagy lubuntu vagy mint lenne a jó. első linuxom. azért tettem fel, h tanuljam. át kívánnék madj térni windowsról. windowsban jó vagyok. szerelek. de ez egy más világ nekem. értem mit kéne, csak nem tudom hogyan kell... illetve csak egy részét értem. Amikor feltettem a lubuntut, akkor csak az alter akart felmenni rá. ne kérdezd miért. az is egy szívás volt mire lett grafikus felületem. már kezdem érteni miért, de sajna még nem tartok ott, hogy egy reinstall után megismételjem a driverek és a vega helyrepofozását. még nagyon az út elején járok. Azért kérdeztem a gnómót és a többit, mert van, de nem jó. és nem értettem miért van fent, ha egyszer mégsincs...

Elsőre Ubuntut akartam a fujitsura, de aztán az fel sem akart települni... igaz nem alter volt, sima. Véleményed szerint mi lenne való ezen laptopra?nem megy rengeteg screen saver sem... stb.. azokat sem értem, de majd megoldom
sokat guglizok... fele napom a tanulásra megy...
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Arc Raiders
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 4
- Milyen routert?
- Milyen okostelefont vegyek?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Gigabyte Aorus 16X QHD 165Hz G-Sync i9-14900HX 24mag 16GB 1TB Nvidia RTX4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Honor Pad 8 / 6/128GB / Wi-fi / 12Hó Garancia
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

sokat guglizok... fele napom a tanulásra megy...