Hirdetés
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Apple iPhone 17 - alap
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- iPhone topik
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
vilmaboy
őstag
Jó reggelt

A tegnapi sikerek után jöhet a mai harc... bár most dolgozom, de ilyenkor szoktam infot gyüjteni az esti buherához.
Írtátok, h több féle kezelőfelület létezik lxdm (ha jól írom) akármi, gnome, stb.. Ezek közt hogy tudok váltani és egyáltalán honnét tudom meg, h nemkem melyik van fent. Illetve mi legyen fent? Erre a dologra ugy kell gondolni, mint egy skin-re? Másik felület, akkor mittom én... máshol a start menü, mások vannak a tálcán?
Hol találok egy olyan menüt, ahol látom, hogy milyen hardvernek hiányzik a driveer? (eszközkezelő winben), és hol tudom megnézni a wifi kártyám mac adress címét?
ha letöltök hozzá drivert, akkor op-nál simán a linux-ot kell vűlasztani? vagy OS, vagy mi? Itt a linuxnál vannak oprendszerválasztáskor olyan variánsok, mint pl windóznál? pl 32 bit, ultimate, vista... ilyesmik... Telepítése simán filekezelőből történik?
A gyakran használt windózos programok, mint pl total commander, dvd shrink, utorrent, winamp (oké, hogy van torrent kliens linuxban alapban), Internet Download Manager, stb... mind léteznek linux alá is??? gondolom...

F1től F6ig ugyebár van 6 terminál ablak, F7-en egy grafikus felület... Grafikusból ablakból is több van? Vagy lehet több asztalom?
Bocsi a sok amatőr kérdésért, de jobb kérdezni... mint utólag bánkódni...
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Metal topik
- PlayStation 5
- Cyberpunk 2077
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
- Windows 11
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest