- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F7
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Aktív témák
-
rybank
senior tag
válasz
kiskaktusz #41765 üzenetére
Az a helyzet, hogy a Linuxomat apró darabokra szedtem, ami nem kellett töröltem. Nos amennyire testre tudom szabni a programokat, legalább annyira a kinézetét!
Rainmeter helyett Conky van. Dock alkalmazások után utána keresel, kiválasztod amelyik legjobban tetszik, ha kell. Mert nem biztos, hogy kell. Az alap felületet képes vagy apró darabokra szedni. És ebben is van a buktatója, nem csak a móka. Számtalanszor basztam el a Linuxom, apró beállításokkal.
Amit még tanácsolok a Kubuntu felfedezése után, az a többi már említett felület kipróbálása. Ugyanarra a rendszerre telepíthetőek, mégis teljesen más élmény ( Gnome, Gnome Shell, LXDE, XFCE, )(#41772) aag Már értem! Én akkor leutánozom floatr megoldását.
Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB ZALMAN N4 Enermax 650W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB // Ajándék // Számla // Garancia //
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3291
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest