- iPhone topik
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
Aktív témák
-
rybank
senior tag
válasz
kiskaktusz
üzenetére
Az a helyzet, hogy a Linuxomat apró darabokra szedtem, ami nem kellett töröltem. Nos amennyire testre tudom szabni a programokat, legalább annyira a kinézetét!
Rainmeter helyett Conky van. Dock alkalmazások után utána keresel, kiválasztod amelyik legjobban tetszik, ha kell. Mert nem biztos, hogy kell. Az alap felületet képes vagy apró darabokra szedni. És ebben is van a buktatója, nem csak a móka. Számtalanszor basztam el a Linuxom, apró beállításokkal.
Amit még tanácsolok a Kubuntu felfedezése után, az a többi már említett felület kipróbálása. Ugyanarra a rendszerre telepíthetőek, mégis teljesen más élmény ( Gnome, Gnome Shell, LXDE, XFCE, )(#41772) aag Már értem! Én akkor leutánozom floatr megoldását.
Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4407, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs