Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
amdk7
aktív tag
Ubuntu és linux tudásom: Basic
A lényeg: Hosszú kín és nyűg után visszatetetm a Win7 mellé a 10.04-et.
Mivel azt olvastam, hogy a grub menü Shift billentyüvel előcsalható ezért alap índítássá tettem a Win7-et és a kivettem a kommentet a #GRUB_HIDDEN_TIMEOUT=0 sor elől.
Ez nem síegített, mert a menü ugyanúgy megmaradt, ezért komment vissza és GRUB_TIMEOUT=0.Eredmény: Shift billentyűvel nem jön elő a grub menu, viszont így alapból indul a Win7. Hogyan láthatnám viszont legegyszerübben az Ubuntum?
Gondolom nem szükséges hozzá teljes grub reintall.Köszönettel: amdk7
Aktív témák
Aktív témák
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Vicces képek
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Diablo IV
- One mobilszolgáltatások
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Játékok
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 16 Pro Max Black Titanium 256GB karcmentes 99% akku (281 ciklus) 2026.06.02.-ig gar
- 700 helyett 500! 2029. Euronics gari! Lenovo Legion 5 Pro 16! Ryzen 9 / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- szinteÚJ Dell 15 i7 1355U 16GB 512GB FHD 120Hz!!!!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G2 i7-11G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest