- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos infók a Nothing Phone (3a)-ról
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Nem lesz iPhone 19
Aktív témák
-
Esetleg van még 3 másik ablakkezelővel, változatként : Kubuntu, Lubuntu, Xubuntu (bár az Xftce-snek igazából nem sok értelme).
Na, napi hülye kérdések...
- Ugye hálókártyadrivert kellett cserélnem, a sky2 helyett sk98lin -t, hogy menjen a Wake On Lan. Na most kernelfrissítéskor a sky2 kerül vissza, és telepíthetem a hálókártyadrivert újra Mit lehet ezzel csinálni?
(Khm, pont erről beszélünk sh4d0w-ékkal, hogy az ilyesmik tök jó lenne, ha egyszerűen mennének
)- Hangfelvétel Line-inről... A Tvtime ugye megy, ha mixernek a hw:0/Line -t adom meg neki, hang is van. De pl. mencoderrel nem tudok a TV-ből rögzíteni (megint). Szól felvételkor a hang, de nem veszi fel.
padsp mencoder... -rel felvesz valamit, de annak nem sok köze van a hanghoz (azaz szakadozva, érthetetlenül veszi fel), meg 10mp után elkezd visítani, hogy Not enough audio samples. Ezzel merre érdemes elindulni?
Az Ubuntu bugok között olvastam a kis 130 kommentes OSS flame-t, de sokkal okosabb nem lettem. Gratulálok azért ehhez a lépéshez a fejlesztőknek innen is
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Asztrofotózás
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3624
- Pro Wax 100 gyantamelegítő gép gyantacsomaggal
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

)