Hirdetés
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- AI Detector
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
Esetleg van még 3 másik ablakkezelővel, változatként : Kubuntu, Lubuntu, Xubuntu (bár az Xftce-snek igazából nem sok értelme).
Na, napi hülye kérdések...
- Ugye hálókártyadrivert kellett cserélnem, a sky2 helyett sk98lin -t, hogy menjen a Wake On Lan. Na most kernelfrissítéskor a sky2 kerül vissza, és telepíthetem a hálókártyadrivert újra Mit lehet ezzel csinálni?
(Khm, pont erről beszélünk sh4d0w-ékkal, hogy az ilyesmik tök jó lenne, ha egyszerűen mennének
)- Hangfelvétel Line-inről... A Tvtime ugye megy, ha mixernek a hw:0/Line -t adom meg neki, hang is van. De pl. mencoderrel nem tudok a TV-ből rögzíteni (megint). Szól felvételkor a hang, de nem veszi fel.
padsp mencoder... -rel felvesz valamit, de annak nem sok köze van a hanghoz (azaz szakadozva, érthetetlenül veszi fel), meg 10mp után elkezd visítani, hogy Not enough audio samples. Ezzel merre érdemes elindulni?
Az Ubuntu bugok között olvastam a kis 130 kommentes OSS flame-t, de sokkal okosabb nem lettem. Gratulálok azért ehhez a lépéshez a fejlesztőknek innen is
Aktív témák
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)