- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
Aktív témák
-
PuMbA
titán
válasz
rybank
üzenetére

"Nálam végeredmény 70-80 mega fogyasztás üresjáratban"
Na ezt majd megnézem, mert én még éppenhogy feltettem. Mit vettél még ki? Én nem nagyon láttam felesleges folyamatot.Egyébként amikor feltettem a KDE-t azon vágtam hanyatt magam, hogy ha ablakot átméretezek az szaggat (kikapcsolt effektekkel). Mondom öcsém, ezt már a Win 95 is tudta normálisan. Másrészt mind a Unity, mind a KDE lassabban pörög, mint a kezem. Egyszerűen akadályoz a munkában, gyorsabban tudok kattintani, minthogy a menük vagy ablakok bejönnének egy dual magos gépen! Ha az Ubuntusok megnéznék a 8.04-et szerintem sokat tanulhatnának belőle, mert a bloatware átvette a hatalmat. Win7 gyorsabb ennél. A RAM használat is megy felfele: 400MB alap az Ubuntuba és a Kubuntuba, a Win 8 fog ennél kevesebbet enni. Bizonyos dolgokban aag-vel értek egyet, az egész Ubuntu rossz irányban megy. A régi verziók mérföldekkel jobbak voltak.
Aktív témák
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest