Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
törölt tag
Hogyan lehet asztali környezeteket telepíteni a unity 3d és a unity 2d mellé, úgy hogy a bejelentkezésnél választható legyen? A lényeg az lenne hogy gyorsítsuk a rendszert, és itt nem a ramról van szó az van (2gb) hanem a AMD Sempron(tm) proci a gond, tudom mindjárt mondjátok hogy vegyek egy 2 magosat de ez most nem aktuális
Naszóval a helyzet az, hogy sokkal többet kell várni egy egy alkalmazás megnyitására és hallom mindig hogy nagyon szenved a gép, ez XP-nél sokkal gyorsabb és csendesebb volt.
Nem akarok visszafordíthatatlan károkat okozni, tehát vissza tudjam csinálni ha kell.
Hallottam az xubunturól ez miben különbözik a a jelenlegi ubuntu 11.10-emtől? ez valami nem hivatalos verzió, vagy csak az asztakli környetetben különbözik és minden más ugyanúgy fennmarad? mert elégedett vagyok a rendszerrel, de lassúnak tartom még unity 2d-ben is.
kérlek segítsetek dönteni!
Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
- iPhone X 64GB 100% (3 hónap Garancia) - AKCIÓ
- RITKASÁG! Avexir Raiden DDR4 4GB/8GB ramok
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Naszóval a helyzet az, hogy sokkal többet kell várni egy egy alkalmazás megnyitására és hallom mindig hogy nagyon szenved a gép, ez XP-nél sokkal gyorsabb és csendesebb volt.