- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Magisk
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Több ponton is jelentős előrelépésre készül a Pura X2
- iPhone topik
- Yettel topik
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Aktív témák
-
róland
veterán
OK!
Mint kiderült a magyar szerverek voltak lemaradva kiadáskor, ezért sok telepítés hibás lett.
Egyszerűen újraindítva a régebbi verziót, ott átállítva fő kiszolgálóra a szoftverforrásokat, felajánlotta az intelligens telepítést opcióként, mellyel problémamentesen sikerült frissíteni a jelenlegi kiadásra.
(Asztali gépemen valamiért nem sikerül frissítenem a Windows7-et SP1-re. Már vagy 100-szor próbálta szerencsétlen rendszer, de nem megy. Kipróbálva ugyanazzal a telepítővel más gépen működik. Sikerült mellé olyan programot kifognom, amit a netbookom XP-jén tudok használni, a Win7-en folyamatosan elszáll hibaüzenettel.) Ezeket még nem sikerült Ubuntu-n produkálni.
Ha kicsit visszaolvasol féltem a jelenlegi frissítéstől, mert korábban mind a bluetooth, mind a webkamera, mind a wifi kezelésével akadtak gondok a netbookomon. Ennél a kiadásnál ezek mindegyike elsőre működik. (Arra pedig nem volt nehéz rájönni, hogy ABC sorrend szerint akar csatlakozni az elérhető hálózatokra.)
Én megszoktam és szeretem a Unity felületet. Sokszor azon kapom magam, hogy keresem az oldalsávot, ha Windowst használok.
Azt meg megszoktam, hogy a Pinnacle tv-tunerem nem működik Linux alatt, hiszen Windowson is szívás - napok kérdése mire ott is működésre bírom - a beállítása. (Így jártam. Ismert gyártó a márkanévvel visszaélve, szinte nulla terméktámogatással piacra mert dobni valamit.) Bár adok egy esélyt a Tvheadend programnak.Tehát jöhetnek az ellenérvek, hogy neked miért nem jó. Hátha segítséget is kapsz. Különben csak üres vagdalkozás, amit itt csinálsz.
Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Update 02.12. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B250M i5 7500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB fekete titán használt, megkímélt 100% akku (140 ciklus)
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest