- Google Pixel 10a – évismétlés
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- iPhone topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Netfone
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Aktív témák
-
Lacces
őstag
Aki felrakta a Gnome 3 Shell-t az segítsen már nekem lécci, vagy aki ért hozzá.
én használtam a sudo apt-get install gnome-shell parancsot (bár ahogy láttam, lehet a szoftverközpontból is)
Hiba: Amikor bejelentkezek a Gnome opcióval, akkor a felsü menüsáv, az nekem ilyen fehéres és szívárányosan hosszan csíkos. Teljesen használhatatlan.
Gnome classic, Unity alatt ez a hiba nincs, szépen sötét barnás színű (vagy fekete, monitor válogatja).
Imádkozáson kívül mit lehet tenni, hogy az a csúnya szemet nem kímélő sávból egy használható sávot kapjak?
(nem tudok még képernyőképet sem csinálni ott, valami vicc, hogy nyomon neki a printscreen-t és csak a háttérképről csinál "fotót" az összes ablak, menüsáv nincs a képen!)Rendszer: Ubuntu 11.10 64bit
Vga: ATI Radeon Mobility 5470 1GbIllesztőprogram: Zárt Ati/Amd FGLRX grafikus illesztőprogram.
(eddig a béta alatt nem volt, csak a kiadott változatban az
Ati/Amd szabadalmaztatott FGLRX grafikus illesztőprogram (kiadás utáni frissítések) amit nem tudok telepíteni (mert mindig dobja rá az errort)
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Autós topik
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- E-roller topik
- 3D nyomtatás
- Revolut
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/512GB - Újszerű, Független, Ezüst - 1 év garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest