Aktív témák
-
zed01
őstag
Nekem az a véleményem, hogy fél év alatt egy komplett opetrációs rendszert kifejleszteni nem lehet. Egy opendszert megírni és tesztelni és tesztelni és tesztelni kell és a hibákat javítani. Ez legalább egy év. Egy windowst több évig fejlesztenek mire kiadják csak a béta tesztelőknek és hol van még akkor a végleges. Ezért maradok a 10.10-es Ubuntunál. Úgy érzem el kell telni vagy három-négy hónapnak legalább mire feltelepítem a 11.04-es Ubuntut, szenvedjenek mások a bugokkal. Nekem nincs kedvem lauchpadozni, hibákkal szenvedni, elvárom hogy minden jól működjön, és pont az a három-négy hónap elegendő ahhoz hogy körültekintően teszteljék és ha vannak benne bugok akkor javítsák.
Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi