Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Yettel topik
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
Aktív témák
-
J97
tag
Köszi srácok a tippeket!
Kendek: A frissítéseket már kipróbáltam. A pidgin a PPA tárból lett feltéve, ide a legújabb kerül fel és van hozzá állandó frissítés. Most azzal próbálkoztam, hogy leszedtem a PPA -s pidgint és felraktam az ubuntu saját tárában találhatót. Hátha ezzel nem fogja produkálni az említett jelenséget.
toxin2: Igen erre én is gondoltam már, de az előző verziós ubuntu disztrok esetében még sose volt ilyen gondom, és akkor sem volt swap partíció. Elvileg 2GB rendszermemóriánál már nem nagyon van szükség swap fájlra. Pl. muter gépénél ahol csak 512MB rendszer mem van, oda csináltam, ott el is kél!
Most egyelőre megpróbálom használni az ubuntu tárban lévő régebbi pidgint és majd meglátjuk mi lesz.
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Tőzsde és gazdaság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- Google Pixel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Pánik a memóriapiacon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gyermek PC játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Eladó EVGA GTX570HD 2.5GB videokártya
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest