Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Itt az első kép a Motorola Razr 70-ről
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
J97
tag
Köszi srácok a tippeket!
Kendek: A frissítéseket már kipróbáltam. A pidgin a PPA tárból lett feltéve, ide a legújabb kerül fel és van hozzá állandó frissítés. Most azzal próbálkoztam, hogy leszedtem a PPA -s pidgint és felraktam az ubuntu saját tárában találhatót. Hátha ezzel nem fogja produkálni az említett jelenséget.
toxin2: Igen erre én is gondoltam már, de az előző verziós ubuntu disztrok esetében még sose volt ilyen gondom, és akkor sem volt swap partíció. Elvileg 2GB rendszermemóriánál már nem nagyon van szükség swap fájlra. Pl. muter gépénél ahol csak 512MB rendszer mem van, oda csináltam, ott el is kél!
Most egyelőre megpróbálom használni az ubuntu tárban lévő régebbi pidgint és majd meglátjuk mi lesz.
Aktív témák
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Milyen egeret válasszak?
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OLED monitor topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Beszámítás! Lenovo LOQ 17IRX10 FHD Gamer notebook - i7 13650HX 24GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 8GB
- Apple MacBook Pro 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, megkímélt 90% akku (399 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest