Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Apple iPhone 17 - alap
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
no, még egy, hogy idegesítőbb legyek, és amiért újraraktam az egészet. egy netes ajax chat-en be lehet állítani, hogy ha új üzenet jön, akkor pittyegjen. a notin is 10.04 van, ott működik is. most már az asztalin is az van, de itt nem működik, és a 9.10-zel se ment. semmiféle hangbeállítást nem találtam a firefoxban, vagy környékén. a google se adott értelmes találatot, amin el tudtam volna indulni.
igazából nem is az zavar, hogy nem megy, hanem hogy ha a notin friss telepítéssel megy, akkor a nagygépen szintén friss telepítéssel miért nem megy? csak nehogy az legyen a vége, hogy ennek kell a pulseaudio...
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4254,100% Akksi
- ÚJ 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia (Microsoft + MalakCare)
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest