- Poco F7 – bajnokesélyes
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- iPhone topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
válasz
ngabor2
üzenetére
Hát, most hirtelen 3 dolog jutott eszembe, ami megoldás lehet:
1. Kernel csere, lehet driver gond.
2. PulseAudio frissítés, lehet annak van problémája.
3. PulseAudio törlése és csak az ALSA használata. Az igaz, hogy ez kisebb kényelmetlenségekkel járna, de amúgy lenne hangja mindennek ugyanúgy. Még kevésbé erőforrás pazarlóbb is lenne.Az elsőt könnyedén meglehet valósítani, gyakorlatilag kockázat nélkül.
(#27780) ArGab: éreztem, hogy nem olyan egyszerű a dolog, gondoltam, hogy kell valamit kezdeni azzal a dynpm-mel. Én rápróbálkozom azonnal és beszámolok, bár igazából nálam nincs mit szabályoznia.

Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4532,100% Akksi
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4574
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest