Hirdetés
Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
válasz
Kendek
üzenetére
Hát nem, mivel a kubuntu-desktop csomag sem fért fel az ubuntu-desktop csomag mellé.
Meg nemtom, mintha az aptitude bugos lenne. Ha nagyon sok csomagot telepítek egyszerre (mint pl a kubuntu-desktop függőségei), akkor egyszerűen hazavágja az egész csomagkezelőt. Utána semmi nem segít. De mindegy is, ilyet nem igazán szoktam csinálni, lehet kipróbálom ilyen esetekben az apt-get-et én is (bár jobb szeretem valamiért az aptitude működését).
Visszatérve, az egyik a kettő közül fut választástól függően. Ha megszerkeszted az init.d-s dolgokat, akkor elvileg tud futni egy időben mindkettő, és választott ablakozótól függően kezeli az egyik vagy a másik a rendszert, legalábbis ezt vettem ki belőle. De nem is kísérletezek vele, ahogy elnézem, jobb ha vagy GDM alapú, vagy KDM alapú (van ebből egyáltalán több?) ablakozók vannak csak fent.
Aktív témák
- Projektor topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Ps4 és PC Játékok (Április 3. UP!) Olvass...
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Apple iPhone 15 Pro/ 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia/ Akku: 88% / Gyári Garancia 2027.08.20ig
- Apple Watch Series 11 46mm GPS+Cellular , Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 27G850A - 27" Nano IPS - UHD 4K - 240~480Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Meg nemtom, mintha az aptitude bugos lenne. Ha nagyon sok csomagot telepítek egyszerre (mint pl a kubuntu-desktop függőségei), akkor egyszerűen hazavágja az egész csomagkezelőt. Utána semmi nem segít. De mindegy is, ilyet nem igazán szoktam csinálni, lehet kipróbálom ilyen esetekben az apt-get-et én is (bár jobb szeretem valamiért az aptitude működését).