Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Gear S3 - második kör
- One mobilszolgáltatások
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Aktív témák
-
válasz
EmberXY
üzenetére
Köszi, ezeket végigzongoráztam. Na, de legalább rájöttem most arra, hogy a Nautilus a beépített filekezelő neve
Csakhát ezt még Windows-on sem bírom.kovaax: nem vettem zokon, de még én is idejétmúlt megoldásnak találom a parancssort (hozzátenném, otthoni környezetben), nemhogy édesanyám, akire erőltettem az Ubuntu-t :-) Egy felhasználóbarát OS-ben egyántalán nem kéne, hogy kelljen parancssor (vagy terminál, ahogy tetszik). A kézre eséssel kapcsolatban meg én totál megszoktam a Total Commander-t, mert Norton Commander alapokon, azok gyorsbillentyűit pofátlanul lemásolva zökkenőmentes átállást biztosított.
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4405, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- nVidia Quadro RTX 3000 Max Q SFF - Garanciával
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus Evolveo 450W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Csakhát ezt még Windows-on sem bírom.