- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- A Dreame három okostelefont mutatott meg Lengyelországban
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
A Moonlightot kellene letölteni és kipróbálni, de a legújabb Silverlightos tartalmakkal még nem boldogul. Mondjuk most az előzetes verziót linkeltem, az az elérhető legfrissebb kiadás, ha azzal sem megy az amit szeretnél, akkor sajnos várni kell.
(#27472) .mf: szerintem egyszerűbb, ha kikapcsolod azt a szigorú energiatakarékoskodást. A merevlemezgyártó weboldaláról lelehet tölteni DOS-os alkalmazást amivel lehet állítani, de persze a hdparmal is megoldható a dolog Ubuntu alatt (főleg, hogy egy újraindítás után a beállítás gyakran resetelődik ilyen merevlemezeknél).
Az Advanced Power Managementet kikapcsolni a következő paranccsal lehet:sudo hdparm -B 255 /dev/sda
Mást is lehet még állítani a program segítségével, ami még érdekes lehet sebesség szempontjából az az Acoustic Management. A legnagyobb sebességet a következő beállítás nyújtja:
sudo hdparm -M 254 /dev/sda
Egyébként nekem így 81,6 bekapcsolva töltött nap után a parkolózónába lépő ciklusok száma 654.

Aktív témák
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- PlayStation 5
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- Windows Insider Program
- Spórolós topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest