Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 11 Pro Max - tiltott gyümölcs
Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
kis segítség kellene
hely és erőforrás hiányában a vsftpd-t raktam fel
viszont a hivatalos doc-ban nem találom hol lehet megadni a mappa nevet, amit megosztanék
anonimnénk amit látok az a /home/ftp
viszont ezt sehol se tudom megváltoztatni a configban, valakinek valami tippje?a transmissionban mióta lehet beállítani a max torrentek számát? nekem ez új
transmission web gui alatt van a bal alsó sarokban egy teknős az mire való?elég gyenge volt a másolás samba alatt ntfs rendszer alatt gondoltam meglesem mi az ami ennyire eszi a cpu-t
hát az megértem h a samba és az io eszi de a többi az mi?
pl mi az a sirq
sajnos az nfts rendszert csak az ntfs-3g-vel tudom írni és olvasni is, ez is eléggé eszi a rendszermég arra lennék kíváncsi h az fstab-ban milyen paraméterekkel kell megadni az ntfs-rendszerben h lehessen írni?
tudom nem ubuntus kérdések ezek sem, de több szem többet lát elven gondoltam beírom ide
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Peugeot, Citroën topik
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyúrósok ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3187, 96% Akkumulátor
- Újszerű ASUS ROG Ally - 7"120Hz - Z1 Extreme - 16GB/512GB - (RC71L-NH001W) fehér - 2 év garancia
- antivirus szoftverek, licencek, Legion Pro 7 RTX GAMING laptopok (RTX 4090), Dokkolók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest