Hirdetés
Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
kis segítség kellene
hely és erőforrás hiányában a vsftpd-t raktam fel
viszont a hivatalos doc-ban nem találom hol lehet megadni a mappa nevet, amit megosztanék
anonimnénk amit látok az a /home/ftp
viszont ezt sehol se tudom megváltoztatni a configban, valakinek valami tippje?a transmissionban mióta lehet beállítani a max torrentek számát? nekem ez új
transmission web gui alatt van a bal alsó sarokban egy teknős az mire való?
elég gyenge volt a másolás samba alatt ntfs rendszer alatt gondoltam meglesem mi az ami ennyire eszi a cpu-t
hát az megértem h a samba és az io eszi de a többi az mi?
pl mi az a sirq
sajnos az nfts rendszert csak az ntfs-3g-vel tudom írni és olvasni is, ez is eléggé eszi a rendszer
még arra lennék kíváncsi h az fstab-ban milyen paraméterekkel kell megadni az ntfs-rendszerben h lehessen írni?
tudom nem ubuntus kérdések ezek sem, de több szem többet lát elven gondoltam beírom ide
Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Árváltozás+játék DVD: Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition
- Assassins Creed Shadows, Civilization VII, Battlefield 6 és Dying Light: The Beast, az utolsók!
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Calman Home for LG licenc (PGenerator támogatással) ÚJ ára 66.000 Ft.
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest