- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Neil Watts #23706 üzenetére
Köszi!
Az a vicces, hogy épp mikor telepítettem az ndiswrappert a make és make install módszerrel, ott szerepelt, hogy lsusb-vel tudom listázni az USB-s eszközöket, erre beírom, látom, hogy az eszköz nem szerepel a listában.
Ekkor átdugtam egy másik portba az adaptert, felismerte, és automatikusan csatlakozott (korábban beállítottam már a vezetéknélküli kapcsolat SSID-jét és jelszavát), mindenféle külön Windows-driver telepítgetése nélkül... Pedig a következő lépés az lett volna, hogy akkor beadom neki a Windows-drivert. Ez hogy lehet?Ráadásul most találtam ezt a lapot: [link], itt meg ezt írják: "Not working, tried with driver arusb_xp.inf from CD. Everything went smoothly in the ndis install, but the device doesn't show up with iwconfig."
Ez meg baromság, mivel a TL-WN821N most hibamentesen megy az Ubuntu 9.10 x86 oprendszerrel - iwconfig-ban pedig ott szerepel szépen a kapcsolat a wlan0-nál.
(Direkt kihúztam a kábelt, teszteltem, most is vezetéknélküli kapcsolattal netezgetek.) Át kéne szerkesztenem a lapot, nehogy a potenciális felhasználók megijedjenek, hogy az eszköz nem működik Linux-szal? Végül is wikis, úgyhogy elvileg szerkeszthető...Szerk.: ráadásul most az ndiswrapper kitömörített könyvtárában a make uninstall utasítással le is szedtem az egész progit (minek legyen fent, ha nem kell), és úgy is hibátlanul működik!
Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3462 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest