- Szingapúri tanúsítvány utal a Xiaomi 17T széria nemzetközi érkezésére
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- iPhone topik
- Mindenki mosolyog a OnePlus 15T tesztfotóin
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szerény teleppel érkezik a Galaxy A37/A57
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Aktív témák
-
mzx
senior tag
válasz
sh4d0w
üzenetére
köszi. És ezek menyire terhelik a rendszert? A legfőbb szempontom (épp playert keresek, h melyiket telepitsem),
hogy ne terhelje a rendszert kulonosebben, ugyanis
lassu, P3, 500MHz-s gépem van, ami még az energiatakarékos lxde grafikus felulet alatt se valami gyors ( a Windows gyorsabb a gépemen),
és a default playerek (Totem, Rythmbox) iszonyuan terhelik a CPU-t...Kaptam ötletet kb 3 órája, hogy Audacious, melyről olvasom ,h gyorsnak titulálja a synaptic leirása.
Az sokféle codec-t tud?Épp igy okés tehát, ha kevesebb codec -t ismerő playert telepitek,aztán egyszeruen csak engedjem telepítgetni add on -okat, ha adott esetben kiabál az Audacious, hogy kell neki valami?
Nem aktualis eme utolsó bekezdésem; latom, míg irtam e hsz-t, megjott a válasz erre
:
Moc- ot is ajánlotta valaki itt, de amig nem tudom, van -e a frissen telepitett ubuntun ncurses felulet, és ha nincs, hogyan kell telepiteni, addig moc -cal nem probálkozom, pedig érdekel az is.
Aktív témák
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Szingapúri tanúsítvány utal a Xiaomi 17T széria nemzetközi érkezésére
- Dragonkin: The Banished
- Projektor topic
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- OLED monitor topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Íme az új Android Auto!
- Xbox Series X|S
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- BESZÁMÍTÁS! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4666
- S21 256/8 dobozában
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CMW16GX4M2Z3200C16
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

: