Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 13 év után is kap még frissítést az iPhone 5s! Itt az iOS 12.5.8
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Két népszerű Sennheiser kapott USB-C csatlakozást
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
mzx
senior tag
válasz
sh4d0w
üzenetére
köszi. És ezek menyire terhelik a rendszert? A legfőbb szempontom (épp playert keresek, h melyiket telepitsem),
hogy ne terhelje a rendszert kulonosebben, ugyanis
lassu, P3, 500MHz-s gépem van, ami még az energiatakarékos lxde grafikus felulet alatt se valami gyors ( a Windows gyorsabb a gépemen),
és a default playerek (Totem, Rythmbox) iszonyuan terhelik a CPU-t...Kaptam ötletet kb 3 órája, hogy Audacious, melyről olvasom ,h gyorsnak titulálja a synaptic leirása.
Az sokféle codec-t tud?Épp igy okés tehát, ha kevesebb codec -t ismerő playert telepitek,aztán egyszeruen csak engedjem telepítgetni add on -okat, ha adott esetben kiabál az Audacious, hogy kell neki valami?
Nem aktualis eme utolsó bekezdésem; latom, míg irtam e hsz-t, megjott a válasz erre
:
Moc- ot is ajánlotta valaki itt, de amig nem tudom, van -e a frissen telepitett ubuntun ncurses felulet, és ha nincs, hogyan kell telepiteni, addig moc -cal nem probálkozom, pedig érdekel az is.
Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
: