- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kisebb akkuval és lassabb töltéssel jön Európába a Realme 16 Pro
Aktív témák
-
mzx
senior tag
E percekben feljemény a 4)-es bekezdésemhez :
rájöttem, azert lassult be a szokásosnál is jobban az LXDE rendszerem, mert a Totem filmlejátszóban inditottam kivételesen az adott netrádiócsatornát, mivel Rythmbox playerben kissé szaggatta , ezért Totemben probáltam ki ahelyett.Most újra Rythmbox-ban inditottam, és ismét fele annyira terhelt a CPU

(bár ez sem valami "Szpídi Gonzálesz"
)
Csak hát, mondom, Rythm Box-ban olykor meg beszaggatja a lejátszását, pillanatokra...
(pedig csak 96kbps netrádió)->
5)
Tud valaki ajánlani lxde feluletre olyan playert, amelyik nagy eséllyel hibátlanul játszik P3-as, 500MHz-s gépen is netrádiót , kulonosebb rendszerterhelés nélkul, akár 128 kbps , mp3-as folyamú netrádiót?u.i.: egyedul a weboldalak letöltése gyorsabb itt linuxon, mint windows-ban
De már ezért is megérte feltenni.
(meg egyéb okokbol
)
Aktív témák
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4513
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
(pedig csak 96kbps netrádió)
)